IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Albüm Tanıtımları (https://www.ircforumlari.net/album-tanitimlari/)
-   -   Işıl Yücesoy: "Zamansız" (Full Albüm) 2016 (https://www.ircforumlari.net/album-tanitimlari/753451-isil-yucesoy-quotzamansizquot-full-album-2016-a.html)

Ebru 18 Ağustos 2016 17:34

Işıl Yücesoy: "Zamansız" (Full Albüm) 2016
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Son plak kaydı için 1979 yılında stüdyoya girmiş olan Işıl Yücesoy, 37 yıl sonra Türk Pop Müziği'nin bıçak gibi keskin, kalbe dokunan şarkılarından seçilen on yepyeni şarkıyı derin ve duygulu sesiyle yorumladı. Zamansız şarkılara, zamansız sesiyle, zamanlara sığmayan kalbiyle yeniden hayat verdi...

37 yıl sonra yeni bir albüm yapan Işıl Yücesoy, albümsüz geçen bu süreçte oyunculukta gösterdiği başarıyı müzikte de yineleyerek 2016 yazının aşklarına eşlik etmeye hazırlanıyor.

Bu albüm için özel olarak bestelenmiş yepyeni bir şarkı olan "BÜYÜMEDİM" ruhumuzun çocuk yanını koruduğumuz sürece her şeye sıfırdan başlayabilme gücünü daima taşıdığımızı anlatan duygulu bir şarkı. Sözleri Sadettin Dayıoğlu'na, müziği Sonay Yağız'a düzenlemesi Tansel Doğanay'a ait olan şarkı Türk Pop Müziğine bir klasik daha kazandıracak.

Aşk şarkılarının tartışmasız kraliçesi Sezen Aksu'nun, aşk acısı çeken kalbinin isyanı, gözyaşlarının eşlik ettiği haykırışı olan "AĞLAMAK GÜZELDİR" isimli şarkısı, Işıl Yücesoy'un yaşanmışlık kokan sesiyle, ağlamanın lezzetini yeniden tattıracak.

Daha önce Yonca Lodi'nin seslendirdiği "MİLAT", hüzünlü bir itirafın ifadesi olarak albümün vurucu parçalarından birisi. Söz ve Müziği Yonca Lodi'ye ait olan şarkı, Işıl Yücesoy'un teatral yorumuyla yeni bir boyut kazanıyor.

Nilüfer'in 1980 albümünde yer alan "DÖNÜYORUM ESKİ SEVGİLİME", piyano tuşlarının masum prensi RICHARD CLAYDERMAN ve kelimelerin maestrosu FİKRET ŞENEŞ'in ortak eseri. Işıl Yücesoy'un yorumuyla şarkının sözleri daha derin, piyanonun tınısı daha sarsıcı...

Mithat Körler'in sözleri Aşkın Tuna'ya müziği Aydın Sarman'a ait olan, terkedilişin burukluğunu ifade eden şarkısı "GÜNEŞİMİ KAYBETTİM"de Işıl Yücesoy'a Cenk Eren eşlik ediyor. İkilinin birbirini tamamlayan yorumu, hüzün namelerini güneşe ulaştıracak...

Daha önce Işın Karaca'nın seslendirdiği ve aynı zamanda albüme adını veren "ZAMANSIZ" isimli Suat Suna bestesinde, Işıl Yücesoy'a aşk filmlerinin başarılı yönetmeni Çağan Irmak eşlik ediyor. İki büyük ifade ustası bütün sanat dallarının temeli olan müzikle zamanı bir kez daha durduruyorlar...

Işıl Yücesoy, İskender Doğan'ın şiirinden yeni albümü için bestelediği "ANLAMI YOK" isimli şarkıyı, Latin ve slow iki versiyon olarak seslendirdi.

Işıl Yücesoy, 1979 yılında seslendirdiği, ilk bestesi olan "NİYE DÜŞÜNÜYORSUN SEVGİLİM" isimli şarkısını, yeni düzenlemesiyle yeniden yorumladı. Sözleri Necla Acemi'ye ait olan şarkı albümdeki tek Işıl Yücesoy coveri.

İlk kez Yeşim Salkım'dan dinlediğimiz, sözleri Seda Akay'a müziği Cenk Taşkan'a ait olan "MEĞER", Işıl Yücesoy & Yeşim Salkım düetiyle görkemini pekiştiriyor. Aşk acısı yaşatanlara karşı bir dik duruş ifadesi olarak albümdeki yerini alıyor.

Türkiye'nin en iyi aranjörlerinden Tansel Doğanay yönetiminde OSSİ MÜZİK tarafından yayınlanan albümün prodüktörü, plaklarda kalmış şarkılara yeniden hayat veren ve yepyeni projelerle müzik dünyasına yeni albümler kazandıran HAKAN EREN.

Albümün ilk video klibi "BÜYÜMEDİM"e Üsküdar'daki platoda son zamanların en gözde klip yönetmeni GÖKHAN ÖZDEMİR tarafından çekildi. Türkiye Tango Dans yarışması ikincileri Ceren Öztunç & Serdar Ömer'in dansları ile eşlik ettiği klip tüm müzik kanallarında gösterime girdi.




1- Büyümedim
Söz: Sadettin Dayıoğlu Müzik: Sonay Yağız Düzenleme: Tansel Doğanay
2- Dönüyorum Eski Sevgilime
Söz: Fikret Şeneş Müzik: Paul De Senneville Düzenleme: Tansel Doğanay
3- Meğer (Düet: Yeşim Salkım)
Söz: Seda Akay Müzik: Cenk Taşkan Düzenleme: Tansel Doğanay
4- Anlamı Yok
Söz: İskender Doğan Müzik: Işıl Yücesoy Düzenleme: Tansel Doğanay
5- Milat
Söz-Müzik: Yonca Lodi Düzenleme: Tansel Doğanay
6- Ağlamak Güzeldir
Söz-Müzik: Sezen Aksu Düzenleme: Tansel Doğanay
7- Güneşimi Kaybettim (Düet: Cenk Eren)
Söz: Aşkın Tuna Müzik: Aydın Sarman Düzenleme: Tansel Doğanay
8- Anlamı Yok (Akustik)
Söz: İskender Doğan Müzik: Işıl Yücesoy Düzenleme: Tansel Doğanay
9- Zamansız (Düet: Çağan Irmak)
Söz-Müzik: Suat Suna Düzenleme: Tansel Doğanay
10- Niye Düşünüyorsun
Söz: Necla Acemi Müzik: Işıl Yücesoy Düzenleme: Tansel Doğanay


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 18:25.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net