IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Albüm Tanıtımları (https://www.ircforumlari.net/album-tanitimlari/)
-   -   Yeni Albüm : Yaşar Gaga "Alakasız Şarkılar" (https://www.ircforumlari.net/album-tanitimlari/774486-yeni-album-yasar-gaga-quotalakasiz-sarkilarquot.html)

daiSy 01 Haziran 2017 14:04

Yeni Albüm : Yaşar Gaga "Alakasız Şarkılar"
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Sezen Aksu, Tarkan, Nazan Öncel, Özkan Uğur, Sertab Erener, Serdar Ortaç, Serkan Kaya, Göksel, Mustafa Ceceli, Teoman, Soner Sarıkabadayı, Dilber Ay, Kibariye, Aşkın Nur Yengi, Suzan Kardeş, Gonca Vuslateri, Rubato, Onurr ve Halil Koçak gibi Türkiye'nin önemli ve sevilen isimleri Yaşar Gaga'nın "Alakasız Şarkılar" albümünde buluştu!

Repertuar ve stüdyo çalışmaları 3,5 senede tamamlanan proje iki ayrı albüm ve toplamda 4 cd'den oluşmakta. Projenin ilki Poll Production etiketi ile önümüzdeki günlerde müzikseverlerle buluşuyor.

Yılın en iddialı albümü olmaya aday "Alakasız Şarkılar"da dinleyiciyi birçok sürpriz bekliyor. Khaled'in dünya çapında efsaneleşmiş "Cest La Vie" şarkısına Türkçe sözler yazan Sezen Aksu "Şahane Bir Şey Yaşamak" ile bu yazın en hit parçalarından birini bizlere sunuyor. Aşkın Nur Yengi ise "Hayatı Tesbih Yapmışım" şarkısı ile müzikseverleri epey şaşırtacak. İlk kez bir türkü seslendiren Yengi, albümün en renkli parçalarından birine imzasını attı.

Türk müziğinin dev isimlerini bir araya getiren "Alakasız Şarkılar" projesinde daha önce birçok albümde biraraya gelen Sezen Aksu ve Tarkan ilk kez düet yaptı. Söz ve müziği Sezen Aksu'ya ait olan "Ceylan" isimli şarkıyı ikili albüm için seslendirdi.

20 dev ismin, 24 alakasız şarkıda buluştuğu bu büyük projede düzenlemeler de birbirinden değerli isimlerin imzasını taşıyor. Mustafa Ceceli, Kıvanch K, Mert Ekren, Ozan Bayraşa, Okay Barış, Bahadır Şimşek, Nurettin Çolak, Murat Yeter, Gürsel Çelik, Özgen Akçetin, Atakan Kervan ve Levent Lodos yaptıkları aranjeler ile albümün sound bakımından kalite farkını da ortaya koymakta.

daiSy 01 Haziran 2017 14:05

Cevap: Yeni Albüm : Yaşar Gaga "Alakasız Şarkılar"
 
/watch?v=tFe8qW7j0Mk&feature=youtu.be dinlemeniz lazım kızlar @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

AngeL 01 Haziran 2017 14:38

Cevap: Yeni Albüm : Yaşar Gaga "Alakasız Şarkılar"
 
Mukemmel [emoji122] [emoji122] [emoji122]

PySSyCaT 01 Haziran 2017 20:13

Cevap: Yeni Albüm : Yaşar Gaga "Alakasız Şarkılar"
 
Alıntı:

AngeL Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1041860612)
Mukemmel [emoji122] [emoji122] [emoji122]

Aynen..

Dream 02 Haziran 2017 09:05

Cevap: Yeni Albüm : Yaşar Gaga "Alakasız Şarkılar"
 
Süper bir parça. Şarkının hikayesi de çok dokunaklı :(


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 10:12.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net