![]() |
Soğan Kabuğunun İnanılmaz Faydası çiğ soğanın ve soğan kabuklarının çeşitli şekillerde tüketilmesi, yksek yoğunlukta olan yağ proteinini üretmeye yardımcı oluyor ve kolesterolü dengelediği söyleniyor. Deneye katılan ve soğan kabuğu tüketen kişilerin %30 unda kolesterolün dengelendiği ortaya çıkmıştır. Tansiyonu dengeler Yapılan araştırmalarda soğan kabuğunu içeriğindeki minerallerin tansiyona iyi geldiği ve tansiyon hastalarını tedavi ettiği ortaya çıkmış. Kanser ve diyabeti engelliyor Araştırmacı Vanesa Benitez, kolon kanseri, tip 2 diyabet ve kardiyovasküler rahatsızlıkların soğan kabuğu tüketimiyle engellendiğini ortaya koydu. Saç çıkmasına yardımcı oluyor Araştırmalarda, içinde sülfür bulunan soğan kabuğunun saç köklerini güçlendirdiği ve saçların uzamasını hızlandırdığı görüldü. Soğan kabuğu nasıl tüketilmeli? Ayırdığınız soğan kabuklarını soğuk suda iyice yıkayıp temizleyin. Ardından kaynamış suyun içerisine atarak 5 dk kaynatın. Daha sonra suyunu içip tüketebilirsiniz. Ayrıca soğan kabuklarını yemeklerinize veya salatalarınıza da ekleyebilirsiniz. aLinti |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 00:20. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk