IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

2Beğeni(ler)
  • 2 Post By Elysian

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 03 Ocak 2014, 18:43   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Sarmısak Çayının Faydaları





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Sarımsak aynı zamanda doğal bir antibiyotiktir. alerjilere karşı vücudun direncini artırır ,kan şekeri düzeyinin korunmasına yardımcı olur,yüksek tansiyonu ve kolesterolü düşürür.Bu faydaları ile farklı kültürlerde yüzlerce yıldır sağlık sorunlarına karşı en sık kullanılan doğal ürünler arasında ilk sıralarda gelmektedir.Hazırlanması oldukça kolay olan sarımsak çayı ise vücudun toksinlerinlerden temizlenmesine yardımcı olurken sindirim sorunlarına iyi gelir.

Kalp sağlığının korunmasına yardımcı olur, vitamin ve mineraller bakımından zengindir, zararlı mide parazitlerinin temizlenmesine yardım eder, sindirim sistemini temizler, gazın giderilmesini sağlar, sinüsleri açar, çayın buharı bronşitin etkilerine hafifletir, gribe iyi gelir ve enfeksiyonlara karşı vücudun direncini artırır.

Sarımsak çayı zayıflatır mı?
Vücutta biriken yağları yakmaya yarayan ve kişiyi forma sokan sarımsak çayı ile incecik bir görünüme kavuşabilirsiniz. Sarımsak çayı içerek yağlarınızı daha hızlı bir şekilde yakabilir ve bu sayede daha kolay bir şekilde zayıflayabilirsiniz.

Sarımsak çayı en çok yağ fazlalığı bulunan kişilerin tercih ettiği bir zayıflama çayı olarak öne çıkmakta. Çünkü sarımsak çayı içerisinde yağları yakmaya yarayan bir çok etken madde bulunmaktadır. Ünlü Holywood yıldızı Angelina Jolie tarafından zayıflamak amacıyla kullanılması ve 11 kilo vermesini sağlaması ile gündeme gelen ve gittikçe yaygınlaşan sarımsak çayı ile yağ yakımı, Sarımsak çayı ile yağları yakmaya yarayan bu uygulama, kilo verdirmekte ve yağları yakan etkisi ile bir an önce forma girmek isteyenlere ilaç gibi geliyor.

Yağları Yakan Sarımsak Çayı Tarifi Malzemeler
Taze zencefil veya kuru zencefil,
Sarımsak
Limon suyu, Bal.

Hazırlanması ve Kullanılması
2 bardak kaynayan suyun içine 4-5 adet parmak ucu büyüklüğünde taze veya kuru zencefil koyarak yaklaşık 6 dakika kadar kaynatın. Daha sonra karışımın içine 2 adet büyük veya 3 adet küçük sarımsağı rendeleyerek katın. Yarım tatlı kaşığı taze sıkılmış limon suyu da ekleyerek katın. Ilıdıktan sonra 2 küçük kahve kaşığı bal ekleyerek tatlandırın. Yağları yakan sarımsak çayından her sabah ve akşam birer fincan için. Sarımsak çayını çok açken veya çok tokken içmemelisiniz.

İdeal kilonuza kavuşana kadar birkaç hafta süreyle ve belirtilen miktarlarda tüketmeye devam edin. Yağları yakan sarımsak çayı bağırsakları çalıştırmasının yanı sıra yağları yakan etkisi ile de zayıflamaya büyük bir katkı sağlamaktadır. Zayıflama çayları arasında hemen adını duyuran bu çay, ünlü yıldız Angelina Jolie ‘nin 11 kilo vermesini sağlamasıyla da bir anda dikkatleri üzerine çekti. Sarımsak çayı ile siz de fazla yağlarınızı yakın. Sarımsak çayı ülkemizde ünlü diyetisyen Ender Saraç tarafından kendi hastalarına uygulanan ve önerilen bir çay olarak da bilinmektedir. Ender Saraç zayıflama çayları arasında en çok sarımsak çayı tavsiyesinde bulunmaktadır. Sarımsak çayı içerek yağlarınızı daha hızlı bir şekilde yakabilir ve bu sayede daha kolay bir şekilde zayıflayabilirsiniz.


(Kaynak:kadın&kadın)


Konu Violent tarafından (07 Ocak 2014 Saat 20:18 ) değiştirilmiştir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
çayının, faydaları, sarmısak


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Ihlamur Çayının Faydaları Sim Sağlık Köşesi 0 04 Ağustos 2013 00:24
Sarmısak (tüm) Ecrin Alternatif Tıp 0 03 Ağustos 2013 02:30
Zeytin Yaprağı Çayının Faydaları Liaaa Alternatif Tıp 0 23 Ekim 2012 12:38
Kombu Çayının Faydaları Liaaa Sağlık Köşesi 2 21 Mart 2012 14:59
Enginar Çayının Faydaları System Sağlık Köşesi 0 10 Eylül 2011 21:46