IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 17 Ekim 2014, 14:48   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Bioenerji Nasıl Uygulanır




Bioenerji Nasıl Uygulanır
Enerji Şifası arındırma uygulaması ; vücuda kozmik hayat akımının Enerji Şifası uygulanması suretiyle insan bedenin yeniden akord edilmesi metodudur.Şifa Uygulayıcısı kişinin rezonansını yükseltmesine yardımcı olur.Enerji tıbbında bölgesel tedavi yoktur. Kişi hangi şikayetle enerji şifa uygulayıcısına müraacat etmiş olursa olsun, enerji şifası uygulayıcısı daima vücudun bütününe enerji verir.Akord ancak böyle mümkün olur.

Uygulamada yapılan işlem; Vücudun ( fiziksel ve düşünsel bedenin ) negatif enerji birikimlerinden temizlenmesiden ibarettir. Şifaii ise insan bedenin kendisi yaratılışına ait olan kendini yenileme gücü ile gerçekleştirmektedir.


Enerji uygulaması senans olarak yapılır. Kişi Masaj masasına yatırılır 35 - 40 dakika el değmeden seans yapılır. Enerji uygulamasının kişilere hiç bir yan etkisi yoktur. Alet, elektrikli cihaz, şua ve ilaç kullanılmadan elle uzaktan, dokunmadan yapılmaktadır.

Bir şifa çalışması sırasında şifa isteyen kişi, uygulayıcı ve evrenin şifası, bu 3'ü birleşir. Seans boyunca şifa yaşanır. Seans sırasında tam olarak yaşananları açıklamak çok zor. Çünkü şifa enerjisi kişiden kişiye farklılık gösterir. Bu şifayı aslında uygulayıcı vermiyor. Uygulayıcı masada yatan kişiyi kaynağa götürür ve kaynakla buluşturur. Uygulayıcı bu buluşma esnasında gözlem yapar, hisseder ve elleriyle dokunmadan enerji şifası uygulamasını seans süresince sürdürür.

Seanslarda kişinin negatif düşünce, kabul, tavır ve alışkanlıkları ortaya çıkarılır; kişi kendi yanlışlarının bilincine vardırılır; bu yanlışlarıyla mücadele edebilecek istek ve kararlılığa kavuşturulur; öfkeleri, üzüntüleri, küskünlükleri, alınganlıkları projektör altına alınır; çözüm yolları kişiye teklif edilir; bu çareler kişiye ikna yoluyla benimsetilir, uygulamaya alması sağlanır. Böylece kişi sağlığına tam anlamıyla kavuşturulur.

Seans yaptıran kişiler seans anında vücutlarında hareketlenmeler, ısınma, soğuma, iğnelenme, Nabız atışı, uyuşma, karıncalanma, kan akışının bölge üzerinde artması, canlı parlak ve renkli ışıklar görmesi vs. hissetmektedir, pek çok kişide de seanstan hemen sonra rahatsız olan yerlerinde ağrının geçtiği ani iyileşmeler, rahatsızlaşmadan önceki yıllara dönüşleri gözlemlerken iyileşme hissediyorlar bazı kişiler de ise seanstan daha sonraki bir sürede iyileştiklerini bildiriyorlar.

Uygulayıcı seans anında kişilerin göz kapaklarının, ellerinin, ayaklarının, başının hareket ettğini ve vücudunun irade dışı fiziksel tepki verdiğini gözlemler.

Enerji şifası uygulanan kişinin negatif enerjilerini boşaltılıp pozitif enerji yüklendiğinde o kişide rahatlama, dinçleşme, güçlenme, yüzünde ışıldama, güzelleşme ve gözlerde canlanma görülüyor.

Kişiler beklenti içinde değil pozitif bir bekleyiş içinde olmalıdırlar.

Enerji şifa seansı uzaktan da düşünce yoluyla enerji transferi ile uygulanabilmektedir.

Seans sırasında evrenin karar verdiği müthiş zekasının, karar verdiği şekilde, karar verdiği bir şifa meydana gelir. Uygulayıcı karar vermez, çünkü sadece bir aracı olduğu için, sorumluluk ona ait olamaz. İyileşen kişilerin bile asıl iyileştiricisi Uygulayıcı değildir. Bu durum çalışmayı, hem kişi, hemde Uygulayıcı için, çok özgür bir şifa çalışması haline getirir.

En az 3 seans, yapılması gerekir.Rahatsızlıklara göre seans sayısı artabilir. Seansın tamamlandığına seansı alan kişi karar verir. Seansın başarlı sonuç verdiğini en iyi tespit eden odur. Şifa Uygulayıcı da bilir fakat seans yaptıran kişiden teyit alır.

Kişilere, kişisel ve çevresel negatiflerden korunmak için de enerji şifa seansı yapılır

Şifa uygulaması sonucunda, kişinin farkındalığı ve hayata bakışı değişir.

Şifa enerjisi, fiziksel, duygusal, ruhsal ve zihinseldir.

Pozitif beklentide olun.Enerji insan zekasının üstünde bir zeka seviyesinde çalışır. Bu durumda bedenin mucizeler yaratabileceğine inanmak, şifanın geerçekleşmiş olduğunu düşünmek dahi şifaya yardımcı bir etkendir.

Şifa seansına gelenlerin iyi niyetli olması, inanmış olması, iyi şeyler düşünmesi, her derdin bir dermanı olacağını bunada birilerinin vesile olabileceğini bilmesi lazım. Bir çok insanın rahatsızlığına enerji şifası iyi gelmiştir. Bu alternatif tıpa da inanmak lazım. Dünya buna dönüyor. Dünyanın kuruluşunda bu vardı bundan sonra da bu olacak.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
bioenerji, nasıl, uygulanır


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Papsmear nasıl uygulanır? xena Sağlık Köşesi 0 18 Eylül 2014 19:35
Bonding Nasıl Uygulanır? Lykia Sağlık Köşesi 0 07 Eylül 2014 13:18
Çekim yasası nasıl uygulanır? Zen Kişisel Gelişim 0 17 Kasım 2012 18:02
Karbon Peeling Nasıl Uygulanır Liaaa Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri 0 23 Mayıs 2012 19:56
Uzuv kopmalarında turnike nasıl uygulanır? Sır Sağlık Köşesi 0 17 Eylül 2011 11:41