IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Alternatif Tıp (https://www.ircforumlari.net/alternatif-tip/)
-   -   Yaşlanmayı Geciktiren Besinler (https://www.ircforumlari.net/alternatif-tip/629213-yaslanmayi-geciktiren-besinler.html)

Ecrin 17 Ekim 2014 14:49

Yaşlanmayı Geciktiren Besinler
 
Yaşlanmayı Geciktiren Besinler
Yaşlanmayı geciktirici hastalıkları önleyici besin maddelerinin neler olduğunu öğrenmek ister misiniz?

Buğday kepeği: Tam buğday ekmeği ve kahvaltılık tahıllarda bulunur. Meme ve bağırsak kanserine karşı koruyucu kolesterol düşürücü.

Yeşil çay: Kolesterolü düşürücü etkisi var. Yapılan deneylerde birçok kanser türünde etkili olduğu saptandı. Günde 1 - 2 fincan öneriliyor.

Üzüm çekirdeği ekstresi: Kansere ve kalp hastalıklarına karşı güçlü bir silah. İltihaplı romatizma ve alerjilerin tedavisinde de kullanılıyor.

Likopen: Meyve ve sebzelere kırmızı rengi veren likopen özellikle prostat kanserine karşı koruyor. Pankreas meme ve mesane kanserlerinde de etkili.

Pektin: Hem kansere hem de kalp hastalıklarına karşı koruyan bir madde. Elma muz greyfurt kuru fasulye ve kök sebzelerde bulunuyor.

Su: Günde 6 - 8 bardak su içmek gerekiyor. Su kabızlığı önler kilo kontrolünde yardımcı olur cildin yaşlanmasını önler.

Askorbik asit (C vitamini): Portakal greyfurt limon brokoli kivi çilek tatlı kırmızı biberde var. Özellikle mide kanserine karşı koruyucu.

Beta - karoten: Hemen hemen tüm kanser türlerinde koruyucu. Kalp krizi ve felç riskini düşürüyor bağışıklık sistemini güçlendiriyor. Kayısı patates brokoli kabak havuç şeftali ve ıspanak zengin kaynakları.

Arnavut biberi: Kalp hastalığı ve felç riskini azaltır kötü kolesterolü düşürür. Ağrı giderici ve ruh halini düzelticidir.

Çemen: Afrodizyak olarak ünlenen çemen erkeklerde iktidarsızlığı ve kadınlarda menopoza eşlik eden rahatsızlıkları tedavide kullanıldı. Günümüzde menopoz ve diyabet tedavisinde yardımcı olarak öneriliyor.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 12:40.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net