![]() |
Bal Kabağının Faydaları Bu eşşsiz meyvenin faydalarına gelince; Kabak yemeği veya tatlısı mide ve bağırsağa yumuşaklık verir. Bağırsak iltihabı ve hemeroidin iyleşmesini çabuklaştırır. Vücuttaki fazla suyu atmak ve sinirleri teskin etmek suretiyle tansiyonu düşürür. Bir miktar kabak süt içinde haşlanır, elde edilen suya şeker ilave edilerek sıcak sıcak içilirse göğsü yumuşatır. Öksürük söktürücüdür. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 07:09. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk