![]() |
Sakinleştirici Şifalı Bitkiler Sakinleştirici Şifalı Bitkiler 1. tarif Ada çayı, ıhlamur, akasya çiçeği, alıç çiçeği, turunç kabuğu, lavanta, biberiye, mentollü nane, oğul otu, karabaş otu, kantaron çiçeği, ökse otu, söğüt yaprağı ve kabuğu, reyhan, lavanta, mercan köşk, gelincik çiçeği, çam yaprağı, yarpuz, papatya, mine çiçeği, mersin yaprağı, çarkı felek çiçeği, fesleğen, taflan yaprağı, şerbetçi otu. Otların tamamı veya bir kısmı aynı miktar karıştırılıp aç veya tok karnına 1-2 su bardağı ballı limonla içilir. 2. tarif Alıç meyvesi, hünnap, iğde, lahana, marul, tere otu bol miktarda yenir. 3. tarif 50 gr. hindistan cevizi 50 gr. zencefil 50 gr. anason 25 gr. safran çiçeği 1 kg. bala karıştırılıp 3 öğün aç karnına 1 yemek kaşığı ılık sütle veya sade olarak içilir. 4. tarif 50 gr. kimyon 50 gr. havlucan 50 gr. mayana 25 gr. karanfil 1 kg. bala karıştırılıp 3 öğün aç karnına 1 yemek kaşığı yenir. 5. tarif 100 gr. tatlı badem içi 50 gr. kakule 1 kg. bala karıştırılıp aç veya tok karnına 1-2 yemek kaşığı yenir. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 06:28. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk