IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 29 Şubat 2016, 20:31   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Hangi taş neye iyi geliyor?




şifalı taşlar ve faydaları,hangi taş hangi hastalığa iyi gelir, şifalı taşlar,turkuvaz taşının faydaları, yeşim taşının faydaları,mercan taşının faydaları

Doğadaki taşların şifalı olduğunu ve her bir taşın pek çok hastalığı iyi geldiğin biliyormuydunuz melekler...



AZURİT: Uzun süre araba kullanan ya da bilgisayar başında çalışmaktan dolayı gözleri yorulanlar için çok iyidir.

TURKUVAZ: Ülkemizde bir adı da Firuze olan bu taş kalp hastalıkları, tansiyon ve sindirim sorunlarına karşı etkilidir. Sadakat, dostluk ve sevgiyi temsil eder. Özellikle kadınlar için cinsel cazibeyi arttırır ve huzur verir.


YEŞİM: Toksinleri vücudunuzdan atmanıza yardımcı olur. Diş ağrıları için faydalıdır. Ağzınızda bir süre tuttuğunuzda ağrıyı alır. Kadınlarda adet ve doğum sancılarına iyi gelir, duygularınızı dengeler.

MERCAN:Mercan taşı, sedef hastalığı başta olmak üzere, bir çok cilt hastalığının tedavisi amacı ile kullanılır. Saflığın ve dengenin korunmasına yardımcıdır. Nazara karşı kullanılmaktadır. Konsantrasyon eksikliğini gidericidir.

AKUAMARİN: Akuamarinin sinirleri yatıştırıcı özelliğinin yanı sıra düşüncenin berraklaşması ve yaratıcı gücün ortaya çıkmasında da büyük rolü vardır. Böbrek, karaciğer, dalak ve tiroid bezlerini kuvvetlendirir.

YAKUT: Kan dolaşımına ve bağışıklık sistemine olumlu etkileri vardır. Cinsel sapkınlıkları giderir. Liderlik duygusunu ön plana çıkararak çevrenizdeki insanların sorumluluğunu almanızı sağlar.

TOPAZ: Topaz Taşının bir diğer ismide Sarı Yakut olarak bilinmektedir. Yine bu taşa verilen isimlerden biri de Aşk Taşı ismidir. Aşıkların arasındaki sürtüşmeleri giderir. Kişinin sanatsal yönlerini açığa çıkarır. Göz hastalıklarına iyi gelir.

ZÜMRÜT: Bağışıklık ve sinir sistemi, kalp, ciğer aynı zamanda böbreği kuvvetlendirdiği bilinir. Bedeninizi ve ruhunuzu temizleyerek duygusal yönden dengeye kavuşturur. Samimiyet ve sadakatin sembolüdür. Kullanan kişinin yüksek iradeye sahip olmasını, karşısına çıkan zorlukları aşmasını sağlar. Cesaret ve kendine güven getirir.

AYTAŞI: Bacak ve sırt ağrılarına aynı zamanda kramplara iyi gelir. Bilinçaltınızı netleştirir, konuşma yeteneği verir, duygu ve düşüncelerinizi rahat bir şekilde dışa vurmanızı sağlar.

KUVARS: Yoğunluğu en yüksek olan taşlardandır. Beyni uyarır, negatif enerjiyi yok ederek pozitif enerjiye çevirir. Kıskançlık, korku ve öfkeden koruduğu bilinir. Uzun süre kullandığınızda akan bir suyun altında yıkadıktan sonra bir gece toprağa gömerseniz taşın topladığı negatif enerjiyi atmış olursunuz.

JASPER: İç organları ve sindirim sistemini güçlendirir. yüksek enerji verdiğinden, güçlü hissetmenizi sağlar. Erkekler için cinsel dürtüleri arttırır.İnanç, sadakat, sevgi ve saygının simgesidir.

AMETİST: Yatıştırıcı etkisiyle bilinen ametist bağışıklık sistemini de kuvvetlendirir ayrıca meditasyon içinde kullanılabilecek bir taştır. Enerjisi çok yüksek olduğundan bulunduğu ortamdaki bütün kötü enerjiyi pozitife çevirir

AKİK
Cinsel organlar faydalıdır ve cinsel gücü arttırır. Metabolizmanın düzgün çalışmasına yardımcı olur. Bunların yanı sıra gerginliği ve stresi azaltır.

İNCİ
Sadelik ve alçak gönüllülüğü simgeler. Böyle gözükmekle beraber, aslında çok kıymetli olmayı anlatır. Bu yüzden bilgeliğin ve alimliğin simgesi olarak da görülmüştür. Eski zamanlarda anne sütünü arttırdığı düşünülürmüş.
AMAZONİT
Beden ve ruh dünyaları arasında sürekliliği ve anlayışı sağlar. Kişinin yaşamına anlam katmasına, yaşamına değer vermesine yardım eder.

ZEBERCET
Kalp pankreas dalak ve ciğerlerin üstünde olumlu etkileri bulunur.Beden-zihin arsındaki dengeyi sağlar.
LAL
Tutkunun taşı olarak bilinen lal cinsel gücü arttırır ayrıca kadınlarda adet düzensizliği ve menapoz için faydalıdır. Kan dolaşımını kolaylaştırarak kanı temizlemesi, unutkanlığa iyi gelmesi, huzur vermesi, sevgi ve şefkat duygularını canlandırması bilinen psikolojik özelliklerindendir.

KEHRİBAR
Boğaz ve tiroid bezi enfeksiyonlarını tedavi etme özelliği vardır.

SAFİR
Kalbi ve böbrekleri güçlendirmesiyle birlikte salgı bezleri üzerindeki etkileriyle bilinir. ruhsal sağlığı dengeler ve sezgi yeteneğinin artmasına neden olur. Sıkıntıları aşmanızda verdiği farkındalık etkisiyle yardımcı olur.

aLinti..

__________________
#MustafaKemaLAtatürkTorunuyum..ღ ❦

{22~02~`22..∞}
{09~09~`22..ღ}
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
hangi taş neye iyi geliyor?


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Hangi Parfüm Neye Etkili? AftieL Parfüm 0 30 Mayıs 2014 13:07
Hangi Meyve Suyu Neye İyi Geliyor Liaaa Sağlık Köşesi 0 28 Mayıs 2012 02:16
Hangi meyvenin suyu neye iyi geliyor? Heidi Alternatif Tıp 0 30 Nisan 2008 11:10