IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 10 Nisan 2018, 01:28   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Afrodizyak Ürünler ve Etkisi




Afrodizyak Ürünler ve Etkisi cinsel hayatınızda isteksizlik ve soğukluk gibi sorunlar yaşıyorsanız bu yazımızı okumaya devam edebilirsiniz. Cinsel hayatlarını renk katmak ve doyumsuz bir şekilde haz duygularını yaşamak istiyorsanız afrodizyak ürünler kullanmalısınız. Özgüven eksikliğinin giderilmesinde önemli katkılar sağlayan Afrodizyak ürünler hem kadınlar hem de erkekler için kullanıma uygundur. Bazı afrodizyak parfüm gibi ürünler karşı cinsin cinsel dürtülerini dışa vurmasını kolaylaştırır.

Yine afrodizyak ürünler arasında yer alan afrodizyak hap çeşidi oldukça geniştir. Afrodizyak masaj yağı, afrodizyak çay, afrodizyak kahve, afrodizyak damlalar afrodizyak ürünler arasında yer almaktadır. Afrodizyak ürünlerin en önemli özelliği ise güzel kokulu bitki özleriyle hazırlanan yan etkisi olmamasına rağmen oldukça kısa sürede etkili olmasıdır. Sürekli kullanımı tavsiye edilmese de afrodizyak ürünlerin etkisi uzun sürmektedir. 18 yaş altındaki kişilere satışı yasak olan bu ürünler çocukların ulaşamayacağı kuru ve serin yerlerde saklanmalıdır.

Kişisel bakımlarına özen gösteriyor ve karşı tarafın ilgisini çekmek istiyorsanız bir buluşma öncesi ayna karşısında uzun zaman harcayacağınıza afrodizyak parfüm kullanarak karşı tarafın duygularını harekete geçirerek, bu isteğinizi yerine gelmesini sağlayabilirsiniz.Karşı cins ile oldukça istekli ve heyecanlı bir şekilde de ilişki yaşmanızı kolaylaştıracak olan afrodizyak ürünler hem duygusal hem de cinsel açıdan karşı cinsin size istek duymasına yardımcı olacak ürünler olarakda bilinmektedir. Sizde yukarıda saydığımız bu ürünlerden birini kullanarak karşı tarafın ilgi odağı haline gelebilirsiniz.

Afrodizyak Ürünler hakkında bir farklı bilgide afrodizyak ürünlerin kişide özgüven yarattığı için aslında bunun ürünün değil kişinin kendi çabalarıyla partnerini etkilediği düşüncesi bulunmaktadır.


alıntı

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
afrodiz etkiler, afrodizyak ürünler


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Afrodizyak çorba.. PySSyCaT Çorbalar 2 29 Ekim 2017 21:10
Afrodizyak etkisi yapan bitkiler Süslü Genel Paylaşım 0 06 Şubat 2009 10:11