IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

6Beğeni(ler)
  • 4 Post By CooL
  • 2 Post By CooL

Yeni Makale Ekle Cevapla
 
LinkBack Makale Seçenekleri Stil
  #1  
Alt
Çevrimdışı
CooL
CooL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Standart ~AreS`in Günlüğü~
Yazan; CooL 12 Şubat 2021, 00:50

. Sitemim Gidişine..

Ve birgün cıkıp gidecegini bilmiyordum.. Buna ragmen sevmekten vazgeçmedim senden.. Dusunki bir nefes gib muhtaçtım sana.. Yüreğimin yangınını sana nasıl anlatsam? Acısını cekmeye razı olurya insan ayrılığın işte tam o noktadayım..

Sitemmi ? Evet sitemdir sözlerim kaderimin kadersizliğine !. Bir yandın yeri gibiyim hic bir su deniz okyanus söndüremezki.. Nedeyim sevgili ? Ne yapayım? Nasıl katlanayım ? Ah bi care ah bir medet..

İçimdeki sızının tarifi imkansız.. Bilirmisin sevgili nasılda can cekişiyor kalbim !!! Haşaa yaşamakmı aksine nefes almaya calısan bir ölü gibidir ruhum...

Ne güneşim doğuyor ne sabah aydınlığına kavuşuyorum yok olmuyor ne yapsam ne etsem sen olmadan yaşayamıyorum...
Alıntı ile Cevapla
Görüntüleme 180 Yorumlar 4
Toplam Yorum 4

Yorumlar

Alt 12 Şubat 2021, 01:22   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: ~AreS`in Günlüğü~




. Hikaye..

Bir Akşam üstü iş cikisi evine doğru giden Hakan ve Aynı Saatlerde İşten Cıkan Meryem acele acele koşturarak hızlı adımlarla ilerleyen iki genc. Tam köşeyi dönerlerken pat! Çarpısırlar . Hakan meryem'e bakar meryem hakan'a ikiside aynı anda a'cok afedersiniz iyimsiniz? ' Der.

arkalarına dönüp dönüp bakarlar bu iki genc.

Yine işe giderken aynı yerde hakan o köşe basında biraz duraklar. Hafif bir gulumseme ile `sanrım yine çarpışıcaz` diye düşünürken meryemin sesi gelir `günaydın' der hakan gözlerini cevirir meryeme bakar çarpışmamak için bekledim aslında der ve gülümser
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
meryem ile hakan tanışır ve hergün aynı yerde birbirlerin beklerler zaman akıp giderken bu iki genc aşık olurlar. Hakan meryrme evlenme teklifi için hazırlık yapmaktadır artık meryemden bir an olsn ayrı kalmak istemez. Meryem aşkı için süprizler hazırlamaktadır sözleşirler başbaşa yemek planları kurarlar. Şömine yanarken meryem hakanı sevdiqi adamı bekler.hakan yuzukleri alır o heycanla yola cıkar meryemine evlenme teklif etcekti cok heycanlıdır.. Meryem bekler bekler bekler saatler gecer hakan'dan ne bir ses çıkar nede bir haber. Meryem merak içindedir ulaşamamıştır hakan'a

Biranda ortadan kaybolan hakan nerededir?

Meryem hakanın bu gidişine anlam veremez. Zaman geçtikçe kafasında kurmaya başlayan meryem yine beklediqi yerde şömine basında hakanı düşünürken uykuya dalar. Rüyasında yaşananları dile getirelim..

Kadın=Yine bir soğuk gecede; ateşe yaklaştım ısınmak istedim biraz,ama; ısınamadım nedenini biliyorum aslında ama yine de o ateşte ısınmak istedim bilir misin? en çok Gözlerin ısıtırdı.

Yokluğun.. o kadar zor ki.. soguk bir gecede kapraranlik.. odada.. sensizligi yasiyorum.. üsüyorum.. bir bakısin..degse yaa.. gozlerime ısigimm olur.. isitirdin.. beni sensizliğii yasamak.. kutuplarda yasamak..

Beni en çok gozlerin isitirdi.. bana bakisin.. kalbimin yanisi.. idi adeta özledim.. yoklugun da buz tutan ellerim.. var olusuna dua..

Diline yaptığım ezberdin nasılda.. Aklımda Fikrimde gece ve gündüzüm de sen.. bu ayrılığın sebebinin hala bilmezken ardından bakışlarım gidişinin bana açtığın yaraları hesabını soramaz Ken hala varoluşuna dua ediyorum Evet yine her zamanki gibi seni düşünüyorum

Adam= Biri viraneden Farklı olmadığını hissediyorum yıkık dökük bir o kadar da seni hala deli gibi seven hala sana dualar eden bir serseri Hani beni severken Serserim diye severdin ya.

Kadın= O ahsap evimde barbekü yani basinda.. isinamiyorumm.. seni dusundügüm de.. alisamiyorum..gidisine.

Adam= Yada neden biraktim.. ki seni.. bilemezdim yoklugunun..hislerini caresizligi..kor gibi yanan.. atesin seni benden daha fazla isitabilecegini..

Biliyor musun Hiç kimse sevmedi senin gibi hiç kimse sarılmadı bana Kimse bakmadı yüreğime dokun almadı. Ve kimse senin kadar olamadı.. Evet gittim seni öylece yapayalnız seni öylece Kimsesiz Bıraktım. Ama gidişimin sebebi seni yaralamak seni harcamak değildi sevgili.. Bir nevi seni kendimden korumak Evet belki de serseriydim. Ama Seni en çok ben sevdim..

Kadın= Eyy sevgili.. gel de sar beni cok ozledim seninle didismeleri.. kimseyi sevemedim ki.. kimseye sana hissettiklerimi hissetmedim ki..Yoklugunla koruma olur mu? Beni ben sende ki o serseriyi cok sevdim ki. Beni senin gibi seven olmayacak ki Gel Serseri..

Adam= Ne çok isterdim sana tekrardan sarılmayı sana yeniden dokunmayı. ne çok isterdim tekrardan dizlerinde uyumayı ana ölümün saati yok sevgilim ölümün saati yok benim bu gidişim Belki de ebedi ama hep uzaktan ama hep gökyüzünden seveceğim seni. Beni Unutma güzel yüzü güzel gözlü sevgili.

Kadın= Bana dokundugun an isinmisti yüregim bana baktigin an hissettim seni ... o günden belli idi..kaderim din..seni yasamayi seni sevmeyi seni kaybetmeyi.. sen benim bu hayatim.. sen benim ahir hayatim.. sen benim serserim..

Cok özledim SERSERİ...

Hakan meryemine kavuşmak için o heycanla cıktıgında arabasına biner on gaz meryemine qitmek ona bir yuva kurmak için teklif etmek için acele eder. Ama bu hız ikisini sonsuza dek ayırır.. Kaza yapan hakan olay yerine hayatını kaybeder avuçlarının içinde sevdiğine takacaqı yuzuqu sımsıkı tutmaktaydı.

Yazan= ToprakAreS

 
Alıntı ile Cevapla

Alt 28 Şubat 2021, 22:15   #3
Çevrimiçi
Che
~ Gevezeyiz.Net ~
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: ~AreS`in Günlüğü~




Eline emeğine sağlık kardeşim.

__________________
char *adres = [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] for(int i = 0; *(adres + i); i++) { putchar(toupper(adres[i])); }
 
Alıntı ile Cevapla

Alt 28 Şubat 2021, 23:29   #4
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: ~AreS`in Günlüğü~




Emeğine yüreğine sağlık güzel insan

__________________
➡️BenimLe Oynamak Şeytan´dan Borç aLıp AzraiLL´e Kumar Oynamaya Benzer.
 
Alıntı ile Cevapla

Alt 27 Aralık 2021, 21:26   #5
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: ~AreS`in Günlüğü~




Emeğine sağlık paylaşım için teşekkürler

__________________

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
gÜnlÜk


Şu anda bu makaleyi okuyan kişi sayısı: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Makaleler
Article Author Forum Cevaplar Son Mesaj
Hasta günlüğü Luis Komedi ve Mizah 1 09 Mayıs 2010 22:34
Bir Erkeğin Günlüğü YapraK Ah Erkekler 0 04 Ocak 2010 21:11
1.Lig günlüğü atear 1. Lig ve Diğer Ligler 0 27 Haziran 2009 10:57
1.Lig günlüğü atear 1. Lig ve Diğer Ligler 0 23 Haziran 2009 09:50