IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Android Tabletler (https://www.ircforumlari.net/android-tabletler/)
-   -   Sony Xperia Tablet Z Android Tablet (https://www.ircforumlari.net/android-tabletler/565955-sony-xperia-tablet-z-android-tablet.html)

Violent 15 Şubat 2014 19:48

Sony Xperia Tablet Z Android Tablet
 
Sony Xperia Tablet Z



[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Yakın zamana kadar Xperia Tablet Z tablet ağacının başında oturuyordu, ama Google Nexus 7 yüzünden yerinden oldu. Yine de bunun sizi yanıltmasına izin vermeyin.

Sony son yıllarda mobil piyasadan uzaklaşma eğilimi gösteriyordu, ama Sony Xperia Z ve Tablet Z ile Japon firması bu piyasadaki gücünü tazeledi.

Tablet Z'nin en beğendiğimiz noktalarından biri çok ama çok hafif olması, ve buna rağmen son derece klas görünmesi. Sony öyle bir tablet yapmış ki cihaz, hem bir iş ortamına hem de ev ortamına mükemmel uyum sağlıyor.

Su geçirmezliği de cabası. Bu özelliğini pek fazla denemek istemeyebilirsiniz, ama böylesine pahalı bir cihazın dayanıklılığını bilmek içimizi rahatlatıyor açıkçası.

Sonuç
Süper ince kasası, etkileyici ekranı ve bir çok Sony'e has ekstrası ile Xperia Tablet Z, 2013 yılında gördüğümüz en iyi cihazlardan. Çantadan çıkardığınız anda kalitesini hissediyorsunuz. Sadece hızı ve hafifliği bile bu tableti tüm kalbimizle tavsiye etmemiz için yeterli.

Fiyat: 1,500TL

JuDGe 15 Şubat 2014 19:53

Lâz:.
 
Havuzumda bu tabletle takılmak isterdim. ehue;s15


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 20:28.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net