IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 26 Kasım 2022, 17:08   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Woody the Woodpecker (1940- ...)




[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Woody Woodpecker, Walter Lantz Studio tarafından üretilen ve 1940 ve 1972 yılları arasında Universal Studios[2][3] tarafından dağıtılan teatral kısa filmlerde yer alan bir animasyon karakteridir.

Antropomorfik bir ağaçkakan olan Woody, 1940 yılında Lantz ve daha önce 1930'ların sonlarında Warner Bros. çizgi film stüdyosunda diğer iki vidalı karakter Bugs Bunny ve Daffy Duck için zemin hazırlamış olan film şeridi sanatçısı Ben "Bugs" Hardaway tarafından yaratıldı. . Woody'nin karakteri ve tasarımı yıllar içinde, alışılmadık derecede cafcaflı bir tasarıma sahip çılgın bir kuştan Bugs Bunny'nin daha sonraki Chuck Jones versiyonunun çizgisinde daha rafine görünümlü ve oyunculuk yapan bir karaktere dönüştü.[5] Woody aslen üretken seslendirme sanatçısı Mel Blanc tarafından seslendirildi. Kısa filmlerde yerini Danny Webb, Kent Rogers, Dick Nelson, Ben Hardaway ve son olarak Grace Stafford (Walter Lantz'ın karısı) yaptı.[6]

Woody Woodpecker çizgi filmleri ilk olarak 1957'de, Woody'nin yeni görüntüleri ve Lantz'in canlı aksiyon görüntüleriyle kitaplaştırılan Lantz çizgi filmlerini içeren The Woody Woodpecker Show başlığı altında televizyonda yayınlandı. Lantz, çağdaşlarının çoğundan daha uzun süre tiyatro karikatürleri üretti ve Woody Ağaçkakan, Lantz'in nihayet stüdyosunu kapattığı 1972'ye kadar Universal'ın yayın programının bir parçası olarak kaldı. Karakter o zamandan beri özel yapımlar ve etkinlikler için ve 1999'dan 2002'ye kadar yayınlanan, üretken seslendirme sanatçısı Billy West'in Woody rolünde yer aldığı Cumartesi sabahı çizgi film dizisi The New Woody Woodpecker Show için yeniden canlandırıldı.[7][8] ] 2017'de, basitçe Woody Woodpecker başlıklı bir live-action/CGI hibrit uzun metrajlı filmi Latin Amerika'da sinemalarda gösterime girerken, diğer bölgelerde doğrudan videoya çekildi. Bunu, 2018'de başlayarak YouTube aracılığıyla yayınlanan yeni bir kısa dizi dizisi izledi.





alıntı

__________________

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Woody Allen Sözleri Violent Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 0 05 Aralık 2014 21:43
Woody Allen AftieL Oyuncular / Yönetmenler 0 10 Mayıs 2014 21:46