IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   AÖF (https://www.ircforumlari.net/aof/)
-   -   Anadolu Üniversitesi öğrencilerine kötü haber (https://www.ircforumlari.net/aof/552327-anadolu-universitesi-ogrencilerine-kotu-haber.html)

Violent 07 Kasım 2013 10:48

Anadolu Üniversitesi öğrencilerine kötü haber
 
Anadolu Üniversitesi (AÜ) Rektörü Prof. Dr. Davut Aydın, üniversitelerinde formasyon bekleyen öğrencilere kısa dönemde bir müjde veremeyeceklerini ama 2014-2015 eğitim-öğretim döneminde formasyon açmayı düşündüklerini söyledi.


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
'EĞİTİM-ÖĞRETİM'İN ANAHTARI VE KİLİDİ ÖĞRETMENDİR'

Prof. Dr. Aydın, Türkiye'de öğretmen eğitimlerine çok ciddi yatırımlar yapılması gerektiğini kaydetti. Aydın, 'Örgün eğitimlerdeki formasyonu geliştirmemiz gerektiğine inanıyorum. Hatta üniversiteler arasında bu konuyla alakalı işbirlikleri de yapılabilir. Çünkü eğitim-öğretimde ana faktör, eğitim-öğretimin anahtarı, kilidi öğretmendir. Mutlaka öğretmen eğitim-öğretiminin arttırılması gerekir. Formasyon da bunun bir parçasıdır. Sadece formasyon olarak da söylemiyorum. Türkiye'deki eğitim-öğretim ortamlarındaki kalitelerin geliştirilmesi anlamında öğretmen eğitimlerine çok ciddi yatırımlar yapmak gerekiyor. Bu konuda bizim hazırlıklarımız var. İnanıyorum ki önümüzdeki dönemlerde de konu gündeme gelecektir' dedi.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 16:24.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net