![]() |
Karamelize soğanlı ve dilli tost Malzeme: 1 adet soğan 1 çay kaşığı toz şeker 3-4 dal fesleğen 2 çorba kaşığı Altın Hasat Sızma Zeytinyağı Tuz Taze çekilmiş karabiber Soğanı soyup ay şeklinde doğrayın. Sıvıyağı tavada ısıtıp soğanları ve tozşekeri ilave ederek iyice yumuşayıncaya kadar kavurun. Tuz ve taze çekilmiş karabiberle tatlandırdıktan sonra küçük küçük doğranmış füme dili ve kıyılmış fesleğenleri ilave edin. Hafifçe birkaç dakika kadar karıştırıp ocaktan alın. Ayvalık tost ekmeklerini ızgarada kızartın. İçine karamelize edilmiş soğan[ı karışımı yayıp servis yapın. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 09:36. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk