![]() |
Ançuezli Kanepe Tarifi [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Malzemeler 3 çorba kaşığı ançuez 2 çorba kaşığı oda sıcaklığında margarin 1 çay kaşığı hardal Yarım limonun suyu 2 adet haşlanmış yumurta sarısı 10-12 dal dereotu 5 dilim tost ekmeği Süslemek için: Kornişon turşu ve kiraz domates Ançuezli Kanepe Yapılışı DERİN bir kasede ançuez ve margarini karıştırın. Hardal ve limon suyunu ilave edin. Yumurta sarılarını ayrı bir kapta ezin ve karışıma ekleyin. İnce kıyılmış dereotunu da katın ve tüm malzemeyi iyice karıştırın. Tost ekmeği dilimlerinin kenarlarını alın ve kare şeklinde dörde bölün. Üzerlerine ançuezli karışımdan sürün. Kornişon turşu ve kiraz domatesle süsleyerek servis yapın. sofra |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 03:24. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk