![]() |
Oktay Usta Kapali Pizza [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Malzemeler su b. un 3 çorba k. zeytinyağı yarım p.yaş maya 1 tatlı k.tuz 1 tatlı k.toz şeker alabildiği kadar su Sos Malzemeleri: 1 su bardağı domates püresi 1 çorba k. domates salçası 2 diş sarmısak zeytinyağı fesleğen İç harç malzemeleri: 6 mantar 50 gr salam 50 gr sosis 50 gr sucuk 100 gr.kaşar peyniri kekik Tarif Hamuru için un,yaşmaya,zeytinyağı,tuz ve alabildiği kadar su ile hamuru hazırlayın. Doğrayıcının içine domates püresi, sarımsak, salça,zeytinyağı ve fesleğen püresini koyup karıştırın. Hamurdan 4 beze kopartıp açın. Açtığınız hamurlar bir servis tabağı büyüklüğünde olabilir.Hamurun alt ve üst yarısına sostan sürün. üzerine sırasıyla kaşar peyniri, salam,sucuk, sosis ve tekrar kaşar peyniri rendesi koyun. Üzerine kekik serpip çiğbörek gibi kapatın. Kenarlarını elinizle bastırıp yine çiğbörek gibi kıvırın. 200 derecelik fırında pişirin. Fırından çıkar çıkmaz fırça ile zeytinyağı sürün.İncecik içi bol malzemeli nefiiiiiiiiiiiis bir pizza... |
| Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 21:34. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk