Pastırmalı kanepe tarifi [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] azgeçilmez et ürünleri arasında olan pastırma, kanepeleriniz için de farklı ve lezzetli bir seçenek. Üzerine eklediğiniz kaşar ve turşu ile özel misafirlerinize benzersiz bir keyif yaşatabilirsiniz. Hardal da yanına çok yakışıyor... Çiğ 4 - 6 Kişilik 30-60 dk Yapımı için malzemeler Kare ya da üçgen kesilmiş tost ekmeği Pastırma Marul Krem peynir ya da labne Kaşar peyniri Salatalık turşusu Pastırmalı kanepe tarifi Nasıl yapılır? Ekmeklerin üzerine peyniri sürün ve marul dilimlerini yerleştirin. Üzerine ekmek boyutunda kestiğiniz pastırmaları koyun. Küp küp kestiğiniz kaşarları ve salatalık turşularını da ekmeğin üzerine koyup kürdanla sabitleyin. Tüm malzemeleri uzun kebap şişlerine yerleştirip farklı bir sunum da elde edebilirsiniz. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 19:34. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net