IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Apple (https://www.ircforumlari.net/apple/)
-   -   iPhone'u DSLR Fotoğraf Makinesine Çevirebilirsiniz! (https://www.ircforumlari.net/apple/619155-iphoneu-dslr-fotograf-makinesine-cevirebilirsiniz.html)

Deep 29 Eylül 2014 01:00

iPhone'u DSLR Fotoğraf Makinesine Çevirebilirsiniz!
 
iOS 8 işletim sistemine uyumlu fotoğraf aplikasyonu Appstore'da satışa sunuldu.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Günümüzde sosyal medyanın aktif bir şekilde kullanılıyor olması fotoğraf uygulamaları sektörünün en ilgi çeken platformları arasında yer alıyor. Bu durumu fırsata çevirmek isteyen geliştirici şirket, iPhone kullanıcılarının akıllı telefonlarıyla manuel fotoğraf makinası kullanıyormuş gibi çekim yapmalarına imkan veren bir aplikasyon geliştirildi.

‘Manual’ isimli uygulamayı akıllı telefonlarına yükleyen kullanıcılar DSLR fotoğraf makinalarında olduğu gibi AP ve ISO gibi ayarları yapabiliyor. Sadece iOS 8 işletim sistemine sahip iPhone modelleriyle uyumlu olan uygulamanın Android platformu için henüz geliştirilmiş bir sürümü yok. Uygulama Appstore'da şu an satışa sunulmuş bulunuyor.

DSLR ve SLR nedir?
DSLR ve SLR fotoğraf makinesi alırken ya da araştırma yaparken sürekli karşımıza çıkan bu iki kısaltmaya değinmek istedik. SLR (Single-lens reflex), objektifi değiştirilebilen filmli makinalara verilen isimdir. DSLR (Digital single-lens reflex), yine objektifi değiştirilebilen dijital makinalara verilen isimdir. Diğer bir ifadeyle DSLR teknolojik değişimin profesyonel fotoğraf makinalarına yansımasıdır. DSLR‘ de CCD veya CMOS sensör üzerine algılama yapılırken SLR‘de film üzerine algılama yapılır.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 12:27.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net