IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Apple (https://www.ircforumlari.net/apple/)
-   -   300 Adet iPhone 6 Plus Büküldü! (https://www.ircforumlari.net/apple/639375-300-adet-iphone-6-plus-bukuldu.html)

SeckiN 04 Kasım 2014 12:30

300 Adet iPhone 6 Plus Büküldü!
 
Apple'ın phablet'i iPhone 6 Plus'ın meşhur bükülme sorunu ti'ye alındı, şirket sadece 9 üründe sorun var derken, yeni bir video 300 ayrı bükülmüş cihazı gözler önüne serdi.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Apple'ın iPhone 6 ile birlikte satışa sunduğu ve beklenen satış başarısını yakalayan phablet versiyonu iPhone 6 Plus bildiğiniz gibi bükülme iddiaları ile uzun süre gündemi meşgul etti. iPhone 6 Plus'ın kolaylıkla bükülebildiği ve kullanılamaz hale geldiği iddia edilirken, Apple kendilerine bu şikayetle gelen müşteri sayısının sadece 9 olduğunu açıklamıştı.

Pek tabii bazı kullanıcılar bu bükülme sorununu kanıtlamak için iPhone 6 Plus phablet'leri bilinçli olarak büktüler, hatta bazıları bunun için Apple Store'lara giderek "testlerini" gizlice kameraya aldılar. Kısacası ortada etkisi ne kadar yaygın olduğu bilinmeyen bir sorun oluşuverdi.

İlginç bir video ise bu sorun üzerine eğiliyor ve "sadece 9 üründe sıkıntı var" diyen Apple'a nazire yaparcasına 300 ayrı bükülme olayını ayrı ayrı sergiliyor. Ağırlıklı olarak Twitter üzerinden elde edilen içeriklerle hazırlanan videonun sahipleri ise "9 taneden 1 tanesi" gibi bir başlık kullanarak ironide bulunuyor.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 02:42.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net