IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Apple (https://www.ircforumlari.net/apple/)
-   -   iPhone 7 Kılıfları Sızdı! (https://www.ircforumlari.net/apple/739976-iphone-7-kiliflari-sizdi.html)

Cry 10 Mart 2016 15:02

iPhone 7 Kılıfları Sızdı!
 
Eylül’de tanıtılacak olacak iPhone 7 modeline ait yeni sızıntılar gelmeye devam ediyor. iPhone 7 kılıf sızıntıları, telefonun nasıl bir tasarıma sahip olacağı hakkında ipucu veriyor.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Samsung, LG ve Sony cephesinin amiral gemisi modellerini tanıtmasından sonra gözler Apple’a çevrildi. Eylül ayında düzenleyeceği etkinlikte iPhone 7 modelini tanıtacak olan Apple’ın, inovasyon konusunda bir şeyler yapması bekleniyor.

Bu inovasyonun ilk hamlesi olarak tasarım gösteriliyor. Her “s” serisinde olduğu gibi iPhone 6s’te de tasarımı değiştirmeyen Apple’ın, iPhone 7 ile tasarımı değiştirmesine kesin gözüyle bakılıyordu.. Ta ki bugün @OnLeakstarafından gelen sızıntıya kadar.


@OnLeakstarafından sızdırılan iPhone 7 kılıfları, Apple’ın tasarım açısından büyük bir yenilik ile karşımıza çıkmayacağının sinyallerini veriyor. iPhone 7 kılıfından yorumladığımız kadarıyla; 3.5mm kulaklık girişiiptal edilecek ve yerine hoparlör yerleştirilecek.


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Stereo hoparlör ile gelmesi beklenen iPhone 7, ana hatları ile iPhone 6s ile aynı olabilir. Kamera bölümünde ise normal iPhone 6s kılıflarına göre kılıfta biraz daha boşluk olduğu görünüyor. Bu da iPhone 7’nin çift lens ile gelme ihtimalini güçlendiriyor.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Apple’ın bu yıl rakipleri karşısında gücünü ortaya koymak için gerçekten bir “yenilik” sunması gerekiyor.

3.5mm kulaklık jackını iptal edip Lightning portundan ses çıkışı almak, daha sonrasında ise 3.5mm girişe sahip kulaklıkları iPhone 7’ye bağlamak için ekstra ücret ödeyerek Lightning dönüştürücü satın almaya mecbur bırakmak yenilik olarak gösterilemez.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Bakalım Apple iPhone 7 ile LG G5’in modüler yapısına ve Galaxy S7’nin güçlü kamerasına karşı nasıl bir tutum sergileyecek.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Güncelleme: Kılıfların iPhone 6s ile de uyumlu olduğu açıklandı. Böylece soru işaretlerine bir yenisi daha eklenmiş oldu. iPhone 7, iPhone 6s tasarımı ile mi gelecek?...

shiftdelete


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 04:45.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net