IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Apple (https://www.ircforumlari.net/apple/)
-   -   iPhone 6 Plus yandı! (https://www.ircforumlari.net/apple/767823-iphone-6-plus-yandi.html)

Dream 04 Şubat 2017 10:18

iPhone 6 Plus yandı!
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Geçtiğimiz yıl gündemi sıkça meşgul eden cep telefonlarının yanması yada patlaması olaylarına bir yenisi daha eklendi. Bu sefer de iPhone 6 Plus alev aldı.

Cepte telefonlarının uzun süre şarjda bırakılması veya sıcağa maruz kalması zaman zaman ciddi sorunlara yol açabiliyor. Telefonların birden bire yanması hayati tehlike oluşturabiliyor. Amerika'da yaşanan son olayda yanan bir iPhone 6 Plus, neredeyse bir aileyi yok edecekti.

iPhone 6 şarjdayken yandı!

Florida Palm Harbor'da yaşayan Amanda Bentz, gece bir sesle uyanarak iPhone 6 Plus'ın yandığını fark etti. Bentz'in anlattığına göre, komidinin üzerinde şarj olan iPhone, birden bire alev alarak komidinde siyah bir tabaka oluşturdu.

Amanda Bentz, eşinin hızlı davranarak bir bluz ile yangını söndürdüğünü söylüyor. Eğer yangını erken farketmeselerdi alevler belki perdelere ve yatağa sıçrayarak kısa sürede evin her tarafını sarabilirdi.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Apple, Amanda Bentz'e eriyen plastiği ve kırılan camından dolayı iPhone 6 Plus'ı yeni bir modelle ücretsiz olarak değiştirecek. Ancak yanan telefon ellerine ulaşana kadar Bentz'in kredi kartından 749 doları bloke edecek. Olaya dikkati çektiği için yayın kuruluşuna teşekkür eden şirket, konuyu araştırdığını belirtti.

Geçtiğimiz yıl yaşanan üzücü Note 7 olaylarından sonra başta Samsung olmak üzere firmalar ciddi tedbirler almaya başladılar. Umarız bir daha böyle olaylar yaşanmaz.

Kaynak: Shiftdelete


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 05:06.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk