IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Apple (https://www.ircforumlari.net/apple/)
-   -   iPhone 8 iki ay gecikebilir! (https://www.ircforumlari.net/apple/771391-iphone-8-iki-ay-gecikebilir.html)

Dream 10 Nisan 2017 10:39

iPhone 8 iki ay gecikebilir!
 
Apple'ın bu yıla özel olarak tasarladığı düşünülen yeni iPhone'un ne zaman piyasada olacağı ile ilgili belirsizlik sürüyor. Yeni bir rapora göre, iPhone 8 Eylül ayına yetişmeyecek.

Apple'ın onuncu yıla özel olarak piyasaya süreceği iddia edilen iPhone 8 ile ilgili beklentiler yüksek. OLED ekran ile gelmesi nerede ise kesinleşen yeni iPhone'da 3D algılama Teknolojisinin de kullanılacağı konusunda önemli iddialar bulunuyor.

iPhone'da üç yıldır aynı tasarımı kullanan Apple'ın iPhone 8'de büyük yeniliklere gideceği ve iPhone 8'in şirket için büyük bir sıçrama olacağı düşünülüyor. Büyük yeniliklerin başında gelen OLED ekran ve 3D teknolojisi, iPhone 8'in beklenenden çok daha geç piyasaya çıkmasına sebep olabilir.

iPhone 8 iki ay gecikebilir!

Drexel Hamilton analisti Brian White, tarafından hazırlanan rapor, Apple'ın 5.8 inçlik iPhone 8'de kullanacağı 3D teknolojisiyle ilgili zorluklar nedeniyle telefonun satışını Eylül ayından bir süre sonraya erteleyeceğini iddia ediyor.

White, CNBC'ye gönderdiği araştırma notunda 3D algılama teknolojisinin ve OLED ekranların 5.8-inçlik iPhone 8 ile birlikte geleceğini düşündüğünü belirtiyor. Fakat yeni teknolojilerin Apple'ın planlarını olumsuz etkilediğini ve iPhone 8'in Aralık ayına kadar satışa çıkışının zor olduğunu iddia ediyor.

Son aylarda gelen raporlar , Apple'ın 3D teknolojisini, muhtemelen hem ön hem de arka kameralarla birlikte kullanmayı planladığını belirtiyor. Bu, yüz tanıma, arttırılmış gerçeklik uygulamaları ve Apple'ın getireceği yeni özellikler için önemli.

Brian White'ın raporu, hafta başında Economic Daily News'in teknik sorunların iPhone 8'in gecikmesine neden olabileceğini iddialarını destekliyor. Rapor, tedarikçilerin kavisli OLED panellerini tasarlamaları ve 3D özellikli ön kamera sistemini OLED panele yerleştirmek için zamana ihtiyaçları olduğunu gösteriyor.

Kaynak: Shiftdelete


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 00:39.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net