IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Apple (https://www.ircforumlari.net/apple/)
-   -   Apple, Siri’yi geçici olarak kapatıyor! (https://www.ircforumlari.net/apple/831275-apple-siri-yi-gecici-olarak-kapatiyor.html)

Coder 02 Ağustos 2019 11:58

Apple, Siri’yi geçici olarak kapatıyor!
 
Apple Siri çalışmıyor diyenler dikkat!

Tıbbi bilgiler ve cinsel ilişki kayıtları gibi özel hayatı kapsayan bilgileri kayıt altına aldığı söylenen yazılım, Apple çalışanları tarafından acil bir şekilde incelenmeye alındı. Kapsamlı bir incelemenin yapılacağını ifade eden akıllı telefon üreticisi, Siri’yi devre dışı bırakıyor.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Aşamalı bir şekilde bütün herkese gelmesi beklenen askıya alma işlemi, Google’ın kendi asistanı olan Google Asistan’ı geçici bir süre boyunca kullanılamaz hale getirmesine benziyor. Gizlilik konusunda çok hassas olduğunu söyleyen şirket, bu husus hakkında bir açıklama yaptı:

“Kullanıcı gizliliğini korurken harika bir Siri deneyimi sunmayı taahhüt ediyoruz. Kapsamlı bir inceleme yapacağımız için Siri’yi küresel ölçekte kullanılamaz hale getiriyoruz. Güncellenecek olan Siri, bundan böyle kendisinin kullanıcılar tarafından derecelendirilmesine izin verecek ve eleştiriye kapalı bir sistem olmayacak.”

Siri’ye ne olacağı bilinmiyor. Tarafımızca yapılan denemeler, şu an için Siri’nin hâlâ çalıştığını gösteriyor. Kullanıcıların da etkin olacağı bir değerlendirme sistemi, bu yazılımın daha iyi ve daha doğru bir şekilde çalışmasını sağlayabilir.

Güncellemenin ne zaman geleceği ve incelenme sürecinin ne zaman biteceği belli değil. Ayrıca değerlendirme döneminin ne kadar uzun süreceği de bilinmiyor.

Sizin Siri yazılımınız ne durumda? Kendisi hâlâ çalışıyor mu?

Kaynak : shiftdelete.net

BLueMooN 02 Ağustos 2019 12:08

Cevap: Apple, Siri’yi geçici olarak kapatıyor!
 
Hay siri :gulucuk:

Maya 02 Ağustos 2019 12:10

Cevap: Apple, Siri’yi geçici olarak kapatıyor!
 
Denedim de beni sallamiyooo bu siri ?? Bakmiyoo yuzume


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 16:19.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net