IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Arama Motorları Haberleri (https://www.ircforumlari.net/arama-motorlari-haberleri/)
-   -   Google’ın yeni cep’i piyasaya çıkıyor (https://www.ircforumlari.net/arama-motorlari-haberleri/134743-google8217in-yeni-cep8217i-piyasaya-cikiyor.html)

Jady 20 Eylül 2008 11:26

Google’ın yeni cep’i piyasaya çıkıyor
 
Google’ın mobil cihazlar için geliştirdiği GNU/Linux işletim sistemi hayata geçiriliyor.
Sistem[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] “Linux” yazılımı üzerine kurulu olduğu için açık kaynak kodlu özelliğe sahip ve geliştirilmeye imkan tanıyor.

Bu işletim sistemi ayrıca Google’ın kendi uygulamalarını ve özel bir kullanıcı arayüzünü de barındırıyor. Sistemde[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Apple’ın webkit web sayfası görüntüleme motoru kullanılmış. Üstelik[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kullanıcıya[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] görüntülü iletişim[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Edge ve GPS desteği de sağlanıyor..

Piyasada büyük paya sahip i-Phone ve Blackberry’e rakip olması beklenen “Android Telefonlar”[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 23 Eylül’de ABD’de satışa çıkacak.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 17:00.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net