IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Arama Motorları Haberleri (https://www.ircforumlari.net/arama-motorlari-haberleri/)
-   -   Seo Analizi - Videolu Anlatim (https://www.ircforumlari.net/arama-motorlari-haberleri/209869-search-engine-optimization-analizi-videolu-anlatim.html)

Drazen 16 Mayıs 2009 08:29

Seo Analizi - Videolu Anlatim
 
Arkadaşlar araştırmalarım doğrultusunda işinize yarabilecek makale ve videoyu buraya koyuyorum, yayınladıgım makaleleri okursanız kendnizi % 100 geliştirirsniz..


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Artık sitemizde; Videolu SEO Anlatımlarını da bulabileceksiniz. Uzun süredir böyle bir hedefimiz vardı ancak gerçekleştirmek konusunda oldukça sıkıntı yaşamıştık. SEO Araçları gibi,örneklendirmenin sıklıkla yapılması gereken yerlerde yazılı materyallerin yeterince etkili olmadığını düşünüyordum. Bu sebepten ötürü ilk ele aldığımız konu “SEO Araçları” oldu. Ancak bu noktada,tanıtabileceğimiz ücretsiz araçlardan ziyade daha kaliteli sonuçlar sağlayan ücretli araçlara eğildik. Bizim de model olarak aldığımız sitelerden olan seomoz.org’un SEO Araçlarını inceledik.
Bizim de uzun vadede model aldığımız,yurtdışındaki en başarılı SEO sitelerinden olan seomoz.org ‘un özel SEO Analiz Araçlarını sizin için inceledim. Her ne kadar ilk video çekimim olduğundan ötürü yer yer dil sürçmeleri ve takılmalar yaşasam da, uzun vadede çok daha kaliteli materyalleri sizinle paylaşacağımıza inanıyorum.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Not: Analiz araçlarının bazıları, İngilizce sonuçlar için özelleştirilmiş olduğundan %100 doğru isabet içermemektedir..


SeoTeknikleri.Com Alintidir..


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 21:48.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net