IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Arama Motorları Haberleri (https://www.ircforumlari.net/arama-motorlari-haberleri/)
-   -   Google Buzz'dan kurtulmanın yolu : (https://www.ircforumlari.net/arama-motorlari-haberleri/317661-google-buzzdan-kurtulmanin-yolu.html)

Dilara 20 Şubat 2010 20:27

Google Buzz'dan kurtulmanın yolu :
 
Google'ın yeni hizmeti keyfinizi mi kaçırıyor? Öyleyse gelin, onu birlikte ortadan kaldıralım...
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Google'ın çiçeği burnunda sosyal medya servisi Buzz, hizmete girdiği kısa süre içerisinde aynı anda hem milyonlarca hayran, hem de milyonlarca düşman edindi. Buzz'ı beğenenler bu sistemin daha kullanışlı olması için kafa yorarken, sistemi sevmeyenler ise Buzz'dan kurtulmanın yolunu arıyorlar. Buzz'ı tamamen kapatmak kolay gibi görünse de aslında durum çok farklı.
Gmail içerisinde yer alan Buzz'ı kapatmak için aslında yöntem basit gibi görünüyor. Gmail'in en alt kısmında yer alan ""Buzz'ı kapat" bağlantısı yardımıyla Buzz'ı ortadan kaldırmak mümkün. Fakat yakın zamana kadar bu sadece Buzz'ı saklıyor ama Google profilinizden silmiyordu. Giderek artan şikayetler sonucunda Google bu konuda bir adım daha attı ve Gmail'in ayarları altında yer alan Buzz sekmesini geliştirdi.

Bir bakışta yapmanız gerekenler...

Yeni sekmede artık görüntülenecek listeleri ayarlayabilir ve Buzz'ın Gmail içerisinde görünüp görünmeyeceğini belirleyebilirisiniz. Ama sizin istediğiniz Buzz'dan temelli olarak kurtulmaksa artık alt kısımda yer alan "Google Buzz'ı tamamen devre dışı bırak" bağlantısını kullanabilirsiniz.
Bu sayede Buzz'ı göz önünde kaldırmanın ötesinde Google profilinizi ve Buzz yayınlarınızı silebilirsiniz. Ayrıca bağlı sitelerin bağlantıları da silen bu özellik, artık Buzz üzerinden takip edilmenizi de engelliyor.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 00:31.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net