IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Arama Motorları Haberleri (https://www.ircforumlari.net/arama-motorlari-haberleri/)
-   -   Firefox ve Chrome, IE'den Daha Sorunlu! (https://www.ircforumlari.net/arama-motorlari-haberleri/333255-firefox-ve-chrome-ieden-daha-sorunlu.html)

Slipknot 05 Mayıs 2010 13:04

Firefox ve Chrome, IE'den Daha Sorunlu!
 
Internet Explorer geliştirici ekibin başındaki isim Dean Hachamovitch, IE 9 üzerinde çalıştıkları bu dönemde Firefox ve Chrome ile ilgili ilginç tespitler yaptığını açıkladı.

Internet Explorer ekibinin başındaki isim Dean Hachamovitch, tarayıcı dünyasının popüler isimleriyle ilgili ilginç tespitler elde ettiklerini açıkladı. Dean Hachamovitch'e göre Mozilla'nın Firefox'u ve Google Chrome internet tarayıcıları, IE'nin uzun süredir bilinen açıklarına oranla daha fazla açığa sahip olduklarını ve bu açıkların düzeltilmediğini savundu.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
IE 9 ile ilgili çalışmalarını sürdüren ekip, en güvenli tarayıcıyı ortaya sunmak için çalıştıklarını ve diğer tarayıcıların bug ekiplerinin sıkı çalışmasına rağmen, açıkların kapatılmasıyla ilgili sorunlar yaşadığını da sözlerine ekledi.

Nickolas 05 Mayıs 2010 14:05

Cevap: Firefox ve Chrome, IE'den Daha Sorunlu!
 
Reklamın iyisi kötüsü olmaz mı desek :)


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 12:21.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk