IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Arama Motorları Haberleri (https://www.ircforumlari.net/arama-motorlari-haberleri/)
-   -   Bing Maps'e ses desteği! (https://www.ircforumlari.net/arama-motorlari-haberleri/335042-bing-mapse-ses-destegi.html)

Slipknot 16 Mayıs 2010 11:10

Bing Maps'e ses desteği!
 
Microsoft'un popüler arama motoru Bing, harita servisine şimdi de ses desteğini ekledi. Bing Maps, yeni özelliği sayesinde kullanıcıyla ses yoluyla etkileşime girebiliyor.
Microsoft, Bing'i son sürat geliştirmeye devam ediyor. Firmanın son eklentisi ise, özellikle Bing'i mobil platformda kullananların bir hayli işine yarayacak gibi gözüküyor. Bing'in harita servisinin artık sesli yönlendirmesi desteği var. Windows Mobile 6.x (6 ve sonrası) mobil işletim sistemleri için kullanılabilir olacak olan yenilik, ses ile komut, sesli anlatım gibi özellikler içeriyor.


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Bing Maps şimdi Navigate butonu aracılığıyla, size dilediğiniz rotayı çiziyor ve bu rotayı sesli olarak tarif edebiliyor. HTC HD2, Motorola Q9c gibi akıllı telefonlarda test edilen özellik, olumlu tepkiler de almayı başardı. Microsoft ayrıca Bing'in Windows Mobile işletim sistemi için mevcut olan anasayfasında da tasarım değişikliklerine giderek, daha kullanışlı bir hale getirdiklerini belirtti.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 17:16.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net