IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Arama Motorları Haberleri (https://www.ircforumlari.net/arama-motorlari-haberleri/)
-   -   Firefox’tan Chrome’a Nispet (https://www.ircforumlari.net/arama-motorlari-haberleri/338120-firefox8217tan-chrome8217a-nispet.html)

Satuk 08 Haziran 2010 13:44

Firefox’tan Chrome’a Nispet
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Google şirketinin geleneksel yıllık semineri olan Google I/O devam ediyorken, şirketle ilgili pek çok haberler, yenilikler, istatistiklerde tekil birinci kişi tarafından duyuruluyor. Google’ın açıkladığı son bilgilerden en önemlilerden birisi tarayıcısı olan Chrome ile ilgiliydi. Google vermiş olduğu seminerde büyük bir onurla tarayıcısının kısa bir süre içerisinde nasıl 70 milyon kullanıcıya ulaştığını anlattı. Geçen seneki kullanıcı sayılarına bakıcak olursak yaklaşık olarak %100 gibi bir oranla kendini geliştiren Chrome, çok önemli bir çıkış trendi sağlamış gözüküyor.
Fakat Firefox, Google’ın yapmış olduğu bu açıklamasından yalnızca bir gün sonra yanıt verdi. Mozilla firmasının yetkin kişilerinden biri olan Asa Dotzler, kendi sitesinde Google Chrome’un elde etmiş olduğu rakamlara Firefox’un elde etmiş olduğu istatistiklerle cevap verdi. Dotzler’ın yayınladığı istatistiklere göre günümüzde Firefox tarayıcısını kullanan kişilerin sayısı 400 milyona yaklaşmış durumda. Üstelik Chrome’un çıktığından beri bir sene içerisinde 40 milyon kişi kazandığı dönemde Firefox için bu rakamın neredeyse 2.5 katı olan 100 milyon kişi kazandığını belirtti

She 08 Haziran 2010 23:08

Cevap: Firefox’tan Chrome’a Nispet
 
Forever firefox! :}


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 06:16.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net