IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Arama Motorları Haberleri (https://www.ircforumlari.net/arama-motorlari-haberleri/)
-   -   Google Chrome Canary'i keşfedin! (https://www.ircforumlari.net/arama-motorlari-haberleri/349887-google-chrome-canaryi-kesfedin.html)

Slipknot 22 Ağustos 2010 17:14

Google Chrome Canary'i keşfedin!
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Google Chrome'un stabil sürümleri çok hızlı ve yeni teknolojilerle donanmış güçlü tarayıcılar.

Ancak herkesten bir adım önde en son teknolojileri denemek isteyenler için, beta'dan da öte bir sürüm var. Alpha sürümü gibi nitelendirilebilecek olan Chrome Canary.

Bu sürüm adını madencilerin zehirli gazları tespit etmek için beraberlerinde tünellere indirdiği kanaryalardan alıyor. Bu sürümün amacı da en son teknolojileri ve özellikleri test etmek.

Gecelik olarak üzerinde değişiklikler yapılabilen sürüm sık sık güncelleniyor. Eğer bir özellik işe yaramaz ya da tehlikeli bulunursa, esas test sürümlerine geçmeden, Canary'de iptal ediliyor.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

İnternet tarayıcılar arasındaki rekabet gün geçtikçe büyüyor ve Google da tarayıcısını bu yarışta geride bırakmamak için gittikçe daha sık güncelliyor.

Yeni stabil sürümlerin çıkış aralığını 8 haftadan 6 haftaya indiren Google, Canary sürümünden bol miktarda veri topluyor. Yani Chrome'Un gelişmesine büyük katkı sağlıyor.

Canary daha az istikrarlı olmasına karşın ayrı bir kurulum ile çalışıyor. Yani beta sürümler ya da stabil sürümler ile soruna yol açmıyor. Sık sık çöküyor ama Google açısından buna değiyor.

İkonu sarı, skin'i ise mavi olan sürüm standart sürümden böylece kolayca ayırdediliyor. Varsayılan tarayıcı olarak atanamıyor ancak Chrome'un en sık güncellenen sürümü.
Kaynak : Chip.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 13:03.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net