IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Arama Motorları Haberleri (https://www.ircforumlari.net/arama-motorlari-haberleri/)
-   -   IE9 Işte böyle görünecek! (https://www.ircforumlari.net/arama-motorlari-haberleri/350753-ie9-iste-boyle-gorunecek.html)

Slipknot 26 Ağustos 2010 16:36

IE9 Işte böyle görünecek!
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Bugüne dek 4 önizleme sürümü yayınlanan Internet Explorer 9'un halen tam olarak açığa çıkmayan en önemli yönü, nasıl görüneceği olmuştu. Ancak çarşamba günü yaşanan ilginç bir olay, belki de Internet Explorer 9'un nasıl görüneceğini ilk kez gözler önüne serdi.

Microsoft'un Rusya Basın sitesinde, kısa bir süre için de olsa yayınlanan bir ekran görüntüsü, büyük ihtimalle Internet Explorer 9'un tasarımını gösteriyordu. Görüntü bir süre sonra yayından kaldırıldı ancak iş işten çoktan geçmişti. Bu durum, Internet Explorer'ın internete en ciddi sızması olarak değerlendirilebilir. Üstelik bu sızma farklı bir kaynaktan ya da Microsoft'un iş ortaklarından değil; doğrudan Microsoft'tan gelmiş oldu.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Ekran görüntüsüne göre, Internet Explorer 9'da sekmeler adres çubuğunun sağ yanında sıralanacak. Sol kısımda sadece ileri ve geri düğmeleri yer alırken, sağ kısımdaysa 3 adet seçenek bulunacak. Bu da, IE9'un, IE8'e oranla çok daha sade bir arayüze sahip olacağı anlamına geliyor.

Ekran görüntüsünün gerçekten IE9'un son halini yansıtıp yansıtmadığını anlamak için çok fazla beklememize gerek yok. Microsoft, 15 Eylül'de ilk beta'nın lansmanını yaptığında, neyin doğru neyin yanlış olduğunu hep birlikte göreceğiz...
Kaynak : Chip.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 16:09.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net