IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 16 Mart 2011, 16:52   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (1)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Firefox RC4




Tam 12 beta'nın ardından Firefox 4 RC indirilmeye sunuldu.
Mozilla, yayınladığı 12 beta sürümün ardından, Firefox 4'ün RC sürümünü kullanıcılarla buluşturdu. Bu sürüm, Firefox 4 için gerçekten önemli bir sürüm; çünkü yeni tarayıcı bekleyenler, artık beta'lardan bıkmıştı. Sürekli olarak ertelenen final sürüm, hesapta olmayan yeni beta'lar derken, galiba bu kez Firefox 4'ün final sürümüne çok yakınız. Açıklamaya göre Firefox 4'ün final sürümü, Mart ayı içerisinde hazır olacak ve indirilmeye sunulacak.

Firefox 4 RC sürümünün, final sürümde olması beklenen hemen her türlü detayı içeriyor. Beta aşamasını atlatan bir tarayıcı olduğu için, arama çubuğunun yanındaki "feedback" düğmesi kaldırılmış durumda. Ama asıl heyecan verici detay, Firefox 4'ün ilk açılışında gizli. Son sürümlerde hep geç açılıyor diye eleştirilen tarayıcının bu sürümü, neredeyse 1 saniye içerisinde kullanıma hazır hale geliyor.

HTML 5 desteği, geliştirilmiş donanım hızlandırma özelliği ve çökmelere karşı gelişmiş koruma, Firefox 4 RC'de dikkat çeken başlıca yenilikler arasında sayılabilir.

İşte indirme bağlantısı ve bilmeniz gerekenler

Firefox takımının lideri olan Mike Beltzner, RC sürümünün hemen ardından yaptığı açıklamad, final sürümü de Mrt ayı içerisinde sunacaklarını doğruladı. Ayrıca >Beltzner, daha önce sık sık dile getirildiği gibi, her 3 ayda bir yeni bir Firefox ile karşılaşacağımızın da altını çizdi. Bu açıklamanın ışığında, Haziran ayı ortasında Firefox 5'i, Eylül ayı ortasında Firefox 6'yı ve yıl sonunda da Firefox 7'yi görmek kimse için sürpriz olmamalı.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Kısacası Mozilla, Firefox 4 ile birlikte yeni bir dönemin de başladığını müjdeliyor. Chrome gibi, Firefox da kullanıcıları yeni sürüm yağmuruna tutmakta kararlı. Ve görünüşe göre, bundan sonra çıkacak tüm yeni Firefox sürümleri, Firefox 4'ün temeli üzerine inşa edilecek.

Firefox 4 RC'nin Windows sürümünü Türkçe olarak indirip denemek isteyenler, aşağıdaki bağlantıyı kullanabilir. Diğer dillerdeki sürümler ya da diğer işletim sistemleri içinse [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]...

Download: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
firefox, rc4


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Mozilla Firefox -Kâr amacı gütmemekten gurur duyar -Mozilla Firefox Misyonu hakkında. Sevda Alternatif Arama Motorları 0 03 Ekim 2012 13:50
FireFox 5 Beta 1 || İlk Firefox 5 Beta Sürümü Çıktı azam Bilgisayar Donanımı 3 10 Mayıs 2011 13:15
Bu Firefox başka Firefox! Slipknot Arama Motorları Haberleri 0 21 Eylül 2010 20:31