IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Arama Motorları Haberleri (https://www.ircforumlari.net/arama-motorlari-haberleri/)
-   -   Sonunda o da Google+'ta! (https://www.ircforumlari.net/arama-motorlari-haberleri/420959-sonunda-o-da-googleta.html)

Slipknot 23 Ekim 2011 11:58

Sonunda o da Google+'ta!
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Google, sosyal ağ alanında Facebook'a rakip olarak hazırladığı Google+'a çok güveniyor. Firmanın CEO'su Larry Page Google'ın üçüncü çeyrek gelirleri ile ilgili toplantıda 40 milyon üyeye ulaşan Google+'ın gidişatından son derece memnun oldukları açıklamıştı. Tüm Google çalışanlarının büyük ilgi gösterdikleri ve Larry Page başta olmak üzere hemen hemen tüm ekibin artık önemli duyurular için de kullandıkları Google+'ta bir kişinin eksikliği ise hissediliyordu.

Fakat sonunda Google'ın en önemli simalarından biri olan Eric Schmidt de sonunda Google+'a katıldı. Facebook ve Twitter'ın önemli isimlerinin kendi sosyal ağ sitelerini aktif olarak kullanıyor olmaları ve hatta Facebook'un patronu Marz Zuckerberg'in bile Google+'a Schmidt'ten daha önce katılmış olması oldukça dikkat çekiciydi.

Google+'ın Facebook'a gerçek bir rakip olup olamayacağı tartışılırken Google'ın yönetim kadrosundan çok az kullanıcı tarafından tercih edilmiş olması, bu konuda Google'ın içinde bile Google+'a destek olmadığı yönünde yorumlara yol açıyordu.

Neyse ki Eric Schmidt biraz geç ve büyük ihtimalle zoraki de olsa Google+'ta yer aldı ve bu söylentiler biraz azaldı. Ama Google+'ın gerçekten de Facebook'u zorlayabilmesi için bundan daha fazlasına ihtiyacı var gibi görünüyor...
Kaynak : Chip.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 10:37.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net