IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Arama Motorları Haberleri (https://www.ircforumlari.net/arama-motorlari-haberleri/)
-   -   Chrome, Apple cihazlarda bile Safari'den hızlı çıktı (https://www.ircforumlari.net/arama-motorlari-haberleri/967713-chrome-apple-cihazlarda-bile-safariden-hizli-cikti.html)

aSk 09 Mart 2022 16:35

Chrome, Apple cihazlarda bile Safari'den hızlı çıktı
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Google Chrome'un 100'üncü sürümü önümüzdeki birkaç hafta içinde kullanıma sunulacak. Teknoloji devi, Chrome'un tüm tarayıcılardan daha hızlı olduğunu belirterek, Apple cihazlarda bile Apple'ın kendi tarayıcısı Safari'den hızlı olduğunu açıkladı.

ABD merkezli teknoloji şirketi Google, macOS'ta (Apple'ın bilgisayar işlemcisi) Chrome'un 99 sürümünün orijinal olarak Apple'ın WebKit ekibi tarafından geliştirilen Hızölçer karşılaştırmasında 300 puan aldığını duyurdu. Bu sonuç, Google'ın belirttiği gibi herhangi bir tarayıcının şimdiye kadarki en hızlı performansı.

TechCrunch'ın haberine göre Chrome'un yeni sürümüne eklenen yükseltmeler sayesinde hız ve grafik işleme performansında önemli bir artış görüldü. Böylece Chrome, Safari'den yüzde 7 daha hızlı hale geldi. Bunun yanı sıra, Chrome artık Safari'den yüzde 15 daha iyi grafik işleme performansı da sunuyor.

Açıklamaya göre, Google, söz konusu*testleri 10 çekirdekli M1 Max işlemcili, 64 GB RAM'li 14 inç Apple MacBook Pro üzerinde yaptı. Ancak 16 GB RAM ile desteklenen 13 inç'lik M1 işlemcili MacBook Pro testlerinde de yaklaşık olarak aynı sonuçlar elde edildi.*
Bu arada, başlangıçta Apple'ın M1 yongaları üzerinde Chrome başarılı bir performansa sahipti. Ancak yeni ARM tabanlı yonga setlerinin piyasaya sürülmesinden 15 ay sonra,*Google, Chrome'un artık yüzde 43 daha hızlı çalıştığını açıkladı. Ayrıca grafik performansının da Safari'den daha iyi olduğunu duyurmuş oldu.*

Alıntı

Sarya 09 Mart 2022 16:38

Cevap: Chrome, Apple cihazlarda bile Safari'den hızlı çıktı
 
Paylaşım İçin teşekkürler


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 17:37.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net