IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 31 Mayıs 2019, 15:59   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Volkswagen Tiguan




Her an hazır bir kaçış planı.
Tiguan, şehrin tüm gösterişine ve koşturmacasına uyum sağlarken içinde sakladığı özgürlük tutkusuyla yeri geldiğinde, her an hazır bir kaçış planı gibi sınırları aşmak, kendini doğaya bırakmak için sizi bekliyor. Çarpıcı tasarımı, yeni teknolojileri ve üstün sürüş özellikleriyle standartları yeniden belirleyen kompakt bir SUV… Zorlu engelleri aşmak hiç bu kadar konforlu olmamıştı.

Her görüşte aşk…
İster şehrin en kalabalık caddesinde, ister arazide… Tiguan, çarpıcı tasarımıyla nerede olursa olsun tüm bakışları üzerlerine çekecek güçte bir karaktere sahip.

Çizgiler, sadece iki nokta arasındaki en kısa mesafe değildir. Bazen fark edilmesini sağlamak, vurgulamak için de bir şeylerin altını çizmek gerekebilir. Örneğin Tiguan’ın arka kısımdan ön kapıların bitimine kadar uzanan yüksek ve derin omuz çizgisi gibi… Aynı derin çizgileri barındıran ve dik konumlandırılan ön bölüm, bir arazi aracında olması gerektiği gibi siyah ve yüksek dirençli kompozit çıtalarla sarılı çamurluklar ve çarpıcı yan çizgilerin tamamı, Tiguan’a dinamik bir görünüm kazandırıyor.

Tüm donanım seviyelerinde standart olarak sunulan LED stop lambaları, modern tasarımı destekleyen birer ayrıntı olmanın da ötesinde, ciddi bir aktif güvenlik görevini de yürütüyor. Standart akkor stop lambalarına nazaran bu yeni teknolojili lambalar, çok daha yüksek tepki hızları ve parlaklıkları ile arkadan gelen trafiğin çok daha erken uyarılmasını sağlıyor.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Konfor içinde, macera dışında...
Ergonomik bir şekilde tasarlanmış şık iç mekânın tam ortasında sürücü odaklı orta konsol yer alıyor. Hafifçe sürücüye dönük olarak tasarlanmış bu bölümdeki klima kumanda ünitesinin ve bilgi ve eğlence sisteminin sunduğu birçok özellik, bu yeni tasarım sayesinde kolaylıkla kontrol edilebiliyor.

Tiguan’da tüm donanım seviyelerinde standart olarak sunulan, 3 Bölgeli Tam Otomatik Klima “Klimatronik”, sürücü ve ön yolcu ile arka koltuk sıcaklıklarının birbirinden bağımsız olarak ayarlanmasını sağlayarak eşsiz bir konfor sunuyor.

Teknolojiyi parmağınızda oynatacağınız 4 farklı bilgi ve eğlence sistemi de yine Tiguan’da sizleri bekliyor. Highline donanım seviyesinde standart olarak sunulan Dijital Gösterge Paneli “Active Info Display” ise üst düzey bu teknolojik seviyeyi daha da yükseklere taşıyor.

İç tasarımında kullanılan yüksek kaliteli malzemeler ve titiz işçilik her dokunuşta kendini hissettiriyor. Tiguan ile birlikte sunulan 8 farklı koltuk döşemesi seçeneği, bu hissi kendi zevkinizle buluşturmanıza olanak tanıyor.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Her şey gözler önünde…
İsteğe bağlı olarak sunulan entegre LED aydınlatmalı panoramik açılır cam tavan, cesur boyutlarıyla yalnızca hoş bir ışık ambiyansı yaratmakla kalmıyor, aynı zamanda size, gökyüzüne açılan uçsuz bucaksız bir pencere sunuyor.

Tiguan’da bulunan panoramik açılır cam tavanın ön kısımda bulunan cam yüzey elektrikli olarak açılabiliyor veya havalandırma pozisyonunda ayarlanabiliyor. Karartılmış ve UV filtreli bu cam, parlak güneş ışınlarını engellemekte yetersiz kalırsa da endişelenmeyin… Yine elektrikli olarak açılıp kapanabilen perde ile istediğiniz kadar büyük bir gölge sizin.

Büyük şehrin ışıklarının ya da gecenin yıldızlarının yetersiz kalması durumunda da endişelenmeyin; panoramik açılır cam tavanın her iki yanına da entegre edilmiş LED aydınlatmalar aracılığıyla, istediğiniz zaman otomobilinizin iç mekânında daha şık bir atmosfer yaratabilirsiniz.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Tek hareketinizle açılır ya da kapanır.
Bugüne kadar kaç kez elleriniz poşetlerle dolu bagajınızın önünde durdunuz ve çaresizce bagajı nasıl açacağınızı düşündünüz? İsteğe bağlı olarak sunulan Kolay Açılır Bagaj Kapağı "Easy Open/Close" fonksiyonu sayesinde bu sorunu yaşadığınız günleri unutacaksınız.

Bagajı açmak için anahtarın cebinizde olması ve ayağınızı arka tamponun alt orta kısmına doğru hafifçe kaldırmanız yeterli. Burada sizi 615 litrelik büyük bir bagaj hacmi bekliyor. Dilerseniz birkaç küçük hareketle arka koltukları katlayarak daha büyük eşyalarınız için zahmetsiz bir şekilde yer açabilirsiniz. İşiniz bittiğinde bagaj kapağını kapatmak da çok kolay... İç kısımda bulunan butona basın ve bırakın kendi kapansın. Aynı zamanda bagaj kapağı, anahtarla birlikte uzaklaştıktan 20 saniye sonra otomatik olarak da kapanabiliyor. Daha yola bile çıkmadan gerçek konforu hissedeceksiniz.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Zor anlarınızda her an yanınızda…
Dar alanlarda geri gitmek yeterince zorken, bir de arkanızda römork olduğunu hayal edin. Neredeyse imkânsız değil mi?

Tiguan ile birlikte opsiyonel olarak sunulan Römork Stabilizasyon Sistemi “Trailer Assist” ile artık her şey çok daha kolay. Tek yapmanız gereken geri vitesi seçmek, Park Asistanı “Park Assist” butonundan Römork modunu seçmek ve ayna ayar düğmesinden kumanda ederek istenen yöne doğru römorkunuzu yönlendirmek. Tiguan’ınız, gerisini tamamen otomatik olarak yaparak, istenilen yere, römorkla birlikte park ediyor. İşte bu kadar kolay…



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Kaynak: Volkswagen

__________________
Kuleden Merkeze Selam Olsun Herkese
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
arazi, jeep, tiguan, volkswagen


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Tiguan, Ateca ve Giulia EuroNCAP'ten 5 Yıldız Aldı MasteR06 Otomobil Haberleri 0 03 Eylül 2016 22:25
Volkswagen Tiguan Cup Serisi 2015 Violent Otomobil Haberleri 0 08 Kasım 2014 17:03
Volksagen Tiguan/2012 Afrodit Otomobil Haberleri 0 30 Ekim 2011 15:27
Volkswagen Tiguan (2008) Mlock Otomobil Haberleri 1 12 Eylül 2006 21:53