IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Aşk Doktoru (https://www.ircforumlari.net/ask-doktoru/)
-   -   İlk Aşkım (https://www.ircforumlari.net/ask-doktoru/446901-ilk-askim.html)

Swat 26 Ocak 2012 21:27

İlk Aşkım
 
Onu ilk defa sınıfın en ön sırasında otururken gördüm.Çok tatlı biriydi hemen konuşmak için arka sıraya gittim ve biraz sohbet ettim.
Birden gelen bir cesaretti bu. Hergün onu düşünmeye başlamıştım, kendime olan güvenip yoktu hep reddedilme korkusu vardı içimde.
Birgün yine sohbet ederken bana hoşlandığım biri olup olmadığını sormuştu.Bende sensin demek istemiyordum çünkü aramızdaki arkadaşlık bozulabilirdi.
Seni uzaktan sevdiğimi bilmeni istemiyordum.Aslında senden hoşlandığımı anlamışsındır ama benden duymak istediğini biliyordum.
Yarım saat konuşmamızın ardından ona sevden hoşlandığımı sölediğimde aynen içindeki kendime güvensizlik hissi doğru çıktı ve bana olumsuz yanıt verdi.

O günden sonra yıkılmıştım hayatla olan bağlarım tamamen kopmuştu.Onu gördüğüm zaman içli içli bakıyor hüzünleniyordum.
Yanlız kalmak çok zordu bir gün başka biriyle tanışmıştım onla iyi anlaşmaya başlamıştık. Onu yurdundan alıp gezmeye giderken karşıma o çıktı ve bende yeni tanıştığım kişinin hemen elini tuttum ve onu kıskandırmak istedim.

Alıntıdır :)

X 26 Ocak 2012 21:57

Cevap: İlk Aşkım
 
Bu kesin bizim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] , itiraf et aslan.

Neo 26 Ocak 2012 22:32

Cevap: İlk Aşkım
 
Yakinda itiraf edicem @X beklemede kalin...

Düş 26 Ocak 2012 22:45

Cevap: İlk Aşkım
 
Kıskandırmak çare olsa, herkes yapar.Hep aşk acısı var sanıyorlar ama yanılıyorlar.
Ah hayat ah..


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 10:03.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk