IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

1Beğeni(ler)
  • 1 Post By xena

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 04 Mart 2014, 21:42   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Aşkta Güven mi Macera mı?




İlişkilerin ilk başları, henüz ortada sorun olmadığı süreçtir. Daha doğrusu sorunlar henüz yorganın altından çıkmamıştır. Bu durum bizi gizli bir maceranın içine sürükler.

Neyi sever, neden nefret eder, neye kızar gibi soruların cevapları vakit geçtikçe bulunur. Tanıştığınız zaman her ne kadar buna benzer soruları sormuş olsanız bile, birlikte yürüdükçe ortaya çıkan cevaplara sahip sorulardır bunlar.

İlişkinin keşfedilmeyi bekleyen suları ve gezme alanı gittikçe daralır mı? Buna kesin bir yanıt vermek aslında zor çünkü insanlar değiştikçe, bulacağınız özellikleri de değişecektir.

İlk tanıştığınız gün ile beş yıl sonrası arasında, karşınızdaki kişinin ne kadar değiştiğini gün be gün takip edersiniz, tabii bakıyorsanız! Gördüğünüze alışmak da işin başka bir boyutudur. Her gün birlikte olduğunuz birisi, gittikçe zayıflarsa, bunu ancak son aşamada fark edersiniz. Ancak uzun zaman görmediğiniz biri birkaç kilo verse hemen gözünüze çarpar.

İlişkilerin tanışma süreçleri bana kalırsa hiç bitmez. İnsanların o derin ve karmaşık yapısında, her gün keşfedilmeyi bekleyen yerler durur. Bilinçaltı, bilinç üstü, beden değişimi, huyların değişimi, olayları bakış açısındaki farklılaşmalar, hepsi zamanla devinim gösterirler.

Ben birlikteliğin o güven dolu zamanlarını hep daha fazla sevmişimdir. Çoğunlukla flört dönemleri de çok sıkıcı gelmiştir. Ancak pek çok kişi, o macera dolu, gizemli ve bilinmez süreyi eğlenceli bulur. Bunu da anlayabiliyorum. O bölümün de kendi içinde büyük bir keyfi var.

Belki de ilişkinin kendi döngüsünü seyretmeli ve her anın tadını çıkarmalıyız. Flört dönemi, alışma süreci ve güven zamanları, hepsi farklı tatlara sahipler.

Fazla alışmanın ve yan yana olmanın getirdiği sakınca ise, sınırların kalkmasıdır. Beni hem ürküten, hem keyif veren bölüm bu olmasına rağmen, bu konuyu başka bir yazıya bırakalım. Orası ince bir çizgi ve kalan dört-beş cümleye sığmayacak!

İlişkinizin ister başında olun, ister güven aşamasında, ister eskimeye başlamış olun; bir ilişki her daim lezzetlendirilebilir. Yeter ki, her iki tarafın da buna gönlü olsun. Akışına bırakın ve tadını çıkarın

__________________
Kırk yılda bir gibisin...
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
aŞkta, gÜven, macera, mi,


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık