IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Aşk Doktoru (https://www.ircforumlari.net/ask-doktoru/)
-   -   Bağımlı bir aşık mısın? (https://www.ircforumlari.net/ask-doktoru/599019-bagimli-bir-asik-misin.html)

xena 01 Temmuz 2014 13:38

Bağımlı bir aşık mısın?
 
1- Kaybetme korkusunu abartıyor musun? “O olmadan ben asla yaşayamam, bir daha kimseyi sevemem” gibi düşünceler içine giriyor musun?
2- Sevgilinin her sözünü emir olarak kabul ediyor musun? Sırf onu mutlu etmek için sana ve yaşam tarzına uymayan şeyleri yapıyor musun?
3- Sevgilin sana kötü davrandığında ya da beklemediğin bir tepki verdiğinde ağlama krizlerine girip günler süren ‘kapanma’ dönemleri yaşıyor musun?



4- Yalnız kalmaktan aşırı korkuyor musun? Sevgilin olmadan kendini işe yaramaz, hiçbir şey yapamaz gibi hissediyor musun?
5- Sürekli “Acaba nerede? Ne yapıyor? Kimle? Beni arayacak mı?” diye düşünüyor musun? Olur olmaz her ortamda konuyu mutlaka sevgiline getiriyor musun?
6- Araması gecikince ya da beklediğin ilgiyi göstermediğinde kendini bitmiş, tükenmiş hissediyor musun?
7- Sevgilinle kavga ettiğinde ve aranızda bir ayrılık konuşması geçtiğinde seni bırakmaması için yalvarıyor musun? “Ne istersen yaparım” diyor musun? 8- Sana sevgilinin hatalarını göstermeye çalışan arkadaşlarını ya da aile bireylerini dışlıyor musun? “Hepiniz kıskançsınız o yüzden böyle yapıyorsunuz” diyor musun?
9- Sevgilinle aran kötü olduğunda başka her şeye ilgini kaybediyor musun? O dönemlerde konsantrasyon sorunu yaşıyor musun?
10- Sevgiline seni görmesi, araması, seninle ilgilenmesi için ısrarcı oluyor musun? Bunlar yerine gelmediğinde kendini önemsenmeyen biri gibi görüyor musun?
11- Kıskançlık dozun yüksek mi? Sevgilini baskı altına alıyor musun? Kıskançlık nedeniyle sürekli kavga çıkarıyor musun?
12- Kıskançlık yaptığın halde bu konuda hep sevgilini suçluyor musun? Yani seni kıskançlığa iten şeyin sevgilinin davranışları olduğunu düşünüyor musun?
13- Zamanının çoğunu sevgilin için harcıyor musun? Aileni, işini, okulunu, arkadaşlarını ikinci plana atıyor musun?
14- Sevgilin için daha önceki hobilerinden, sosyal faaliyetlerinden, dostlarından vazgeçiyor musun?
15- Terk ederse ya da aldatırsa onu öldürebileceğini veya kendi canına kıyabileceğini düşünüyor musun?
16- Sürekli karamsar bir düşünce tarzı içinde misin? Hayatındaki mutsuz anların, mutlu olduğun anlardan fazla mı? Sık sık kendini depresyona girmiş gibi hissediyor musun?
17- Sevgilinin uyuşturucu, alkol gibi kötü alışkanlıklarını bile görmezden geliyor musun? Hatta sırf onu kaybetmemek için sen de bu tür alışkanlıklar ediniyor musun?
18- İşle, okulla ya da aileyle ilgili sorunlarla baş etme konusunda sorun yaşıyor musun? Bu tür sorunları çözmek yerine kaçmayı tercih ediyor musun? 19- “Hayır” deme konusunda sıkıntın var mı? Sırf kırılmasınlar diye insanların sana uygun gelmeyen taleplerine bile “Evet” diyor musun?
20- Seks konusunda aşırı taleplerin var mı? Ya da tam tersi, seks isteğin hiç yok denecek kadar az mı?

* * *
Yukarıdaki soruların yarısından fazlasına “Evet” cevabı verdiysen, bağımlı bir aşık olma olasılığın çok yüksek.

Deep 04 Temmuz 2014 03:09

Cevap: Bağımlı bir aşık mısın?
 
Aşık olursam birgün bağımlı olucam da bir türlü fırsat bulamadım! bu 20 soruyu o zaman cevaplarım.

Melodram 04 Temmuz 2014 03:15

Cevap: Bağımlı bir aşık mısın?
 
Sorulara göre ben bırak bağımlıyı, aşığın a'sını bile yaşayamam, ondan yaşamıyorumdur belki de. Sorular pek güzel, bunların çoğuna evet demek bence kötü bir şey.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 19:54.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net