IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 03 Temmuz 2018, 14:58   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Ayrılık kafanızı kurcalamasın




1- NE ZAMAN AYRILMALI?

Artık onunla birlikte vakit geçirmek seni sıkıyorsa, özlemiyorsan, yanında olmak sana sıkıntı veriyorsa, gözün yavaş yavaş başkalarına kaymışsa, gelecek planlarına onu dahil etmiyorsan, buluşmalarınız azalmışsa, elini bile tutmaktan imtina etmeye başlamışsan ayrılık vakti gelmiş demektir.

2- NASIL SÖYLEMELİ?

Hiç kıvırmadan, bahane bulmadan, durumu açık ve net anlatmalısın. “Ben artık bu ilişkiyi yürütemiyorum” demelisin. Bunu telefonla ya da mesajla değil, direkt yüzüne söylemelisin. Konuşmak için sessiz, sakin bir ortam seçmelisin. Ve mutlaka ona sana yaşattığı mutlu anlar için teşekkür etmelisin.

3- YA PİŞMAN OLURSAM?

Elbette böyle bir risk var. Ancak birinci maddede saydığım durumları yaşıyorsan zaten bu ilişki bugün olmasa yarın, yarın olmasa gelecek hafta, gelecek ay bitecek. Bu nedenle ne kadar çabuk halledersen, hayata dönüşün de o kadar çabuk olacak.

4- İYİ AYRILIK OLUR MU?

Üzmeden ayrılmak olmaz maalesef. Çünkü sen ayrılmak istiyorsun ama o istemiyor. Evet bir süre üzülecek ama açık ve net olduğun takdirde zamanla anlayacaktır. İlişkin boyunca dürüst olmuşsan, bu dürüstlüğü ayrılık noktasında da sürdürebilmişsen başta üzülse bile daha sonra düzelecektir.

5- ARAYIP SORMALI MIYIM?

Ayrılmak geri dönülmez bir süreçtir. Yani ayrılınan kişiyle iletişim kurmaya çalışmak, kişilerin içine düştüğü en büyük yanılgıdır. Bu, zaten var olan bir yarayı kanatmaktan başka işe yaramaz. Arayıp da ona umut verme. Herkes bir an önce kendi hayatına dönmeli.

6- ARKADAŞ KALINIR MI?

İlk aşamada bu mümkün değil. Çünkü sen zaten terk eden tarafsın. Ancak, belli bir süre sonra, herkes kendi hayatına sağlıklı bir şekilde devam etmeye başladığında, kişiler hâlâ istiyorsa arkadaş olabilmek mümkün oluyor.

7- ÖZLER MİYİM?

Tabii ki özlersin. Bunca zamanı birlikte geçirmişsiniz, alışkanlıklarınız, duygularınız var. Ancak bu özlemin geçici olduğunu unutma. Böyle kriz durumlarında işe, hobilere daha fazla vakit ayırmak ve günlük hayata geri dönmeye çalışmak en iyi yoldur.

8- O BENİ ARARSA?

Kuvvetle muhtemel arayacaktır. Ya bir bahane bulacak ya da direkt olarak “Ben yeniden denemek istiyorum” diyecek. Bu durumlarda duygularına yenilmemeli, kararlı durmalısın. Çünkü biliyorsun ki; bunun sonu yok.

9- ÇİVİ ÇİVİYİ SÖKER Mİ?

Hayır, sökmez. Travmayı atlatmak için başkasına sarılmak en büyük yanılgıdır. Aşkı yitirdikten sonra yasını tutabilmek, doya doya ağlayabilmek gerekiyor. Çünkü ayrılığın hakkıyla yaşanması, kişinin daha sonra yaşayacağı ilişkilerin de daha sağlıklı olmasını sağlıyor.

10- NE KADAR BEKLEMELİYİM?

Bu süreyi sen tespit edeceksin. Elbette yeni bir ilişki hakkın. İşe küçük flörtlerle başlamalısın. Zaten uzun bir ilişkiden çıkmışsın. Sevgililik ilişkisi yerine, yemeğe çıktığın, birlikte eğlenebildiğin kişileri seç.





alıntı

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
ayrılık, aşk, ilişki


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Kafanızı Yormadan Hayal Kurarak Dinleyebileceğiniz 12 Sakin ve Tatlı Şarkı Numune Müzik Dünyası 0 02 Mart 2015 12:28
Kafanızı sola yatırıp tekrar bakın :) Nur Zeka Küpü 3 24 Temmuz 2012 08:33