IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
2Beğeni(ler)
  • 2 Post By KaRaNLiq

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 07 Mart 2021, 11:15   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
ALdatıLan İnsan Ne YapmaLı..?




Aldatılmak başa çıkılamayacak bir durum değildir. Evet, zor bir durumdur, acı verir; ama buna ders almak gözüyle bakıp burada yazanları uygularsanız atlatmak çok kolay!



Partnerinizin sizi aldattığını mı öğrendiniz? Önce sakinleşin. Unutmayın, bu dünyanın sonu değil, tam tersine ‘ders alınmış’ yeni bir hayatın başlangıcı… Burada yazanları uygulamaya başladığınızda aldatılmanın üstesinden nasıl gelebildiğinize siz de inanamayacaksınız!


Yazmayın, yüzüne konuşun

En önemli kural; hiçbir şey içinizde kalmasın! Asla bir telefon mesajı veya bir e-mail ile ‘Seni bir daha asla görmek istemiyorum’ tarzı yazılarla bu işi kestirip atmayın! Onunla birebir buluşma ayarlayın ve içinizden gelen her şeyi yüzüne söyleyin. İstediğiniz gibi konuşun, istediğiniz kadar konuşun. Konuşmanız bitince onun konuşmasına – çünkü burada onun konuşmasının üste çıkmaktan hiçbir farkı olmayacak – izin vermeden kalkın ve gidin.



Ağlayın, rahatlayın

Canınız ağlamak istiyorsa sakın kendinizi tutmayın ve ağlayın. Ağlamak toksinleri dışarı atıp rahatlatmakla yetinmiyor, içinizde hiçbir şeyin kalmamasını sağlıyor. Çünkü şimdi ağlamadığınız ve üzüntülerinizi geçiştirdiğinizde, psikolojiniz uzun vadeli etkilenecektir. Yani ileride çok daha başka şeylerden sıkıntınızı kendini gösterecek, sağlığınızı olumsuz etkileyecektir.

Dünyanın sonu değil

Unutmayın, her şeyden önemlisi sağlık… Bir ilişkide yaşanan ‘herhangi’ bir sorun sağlığımızı etkilemediği sürece aslında çok da önemli değildir. Genel olarak insanoğlunun yaşadığı sorunlara baktığınızda aslında bunun ne kadar da ufak bir problem olduğunu görün ve sıkıntı çekmeyi, üzülmeyi hemen bırakın! Çünkü yaşadığınız bu üzüntü ve stres sağlığınızı da olumsuz etkileyecektir.

Kendinizin farkına varın

Önce aynaya bir bakın, kendinize ne kadar güzel ve zeki olduğunuzu hatırlatın. Bunu yapan kişinin zaten sizi hak etmediğini anlayın (Unutmayın, aldatmaların çoğu aslında psikolojik rahatsızlıktan kaynaklanır). Daha sonra kendinize bir spa merkezinden randevu alın ve tüm gününüzü orada masaj ve bakımla geçirin. Toksinleri vücudunuzdan atarken, onu da kafanızdan attığınızı fark edeceksiniz.

Arkadaş gibisi yok

Bol bol arkadaşlarınızla program yapın. Haftaiçinden programları yapmaya başlayın. Kız kıza bir haftasonu kaçamağı veya ilkokul arkadaşlarınızı bir araya getirip keyifli bir brunch gibi aktivitelerle ajandanızı doldurun. Hatta kalabalık arkadaş grubunuzla daha önce hiç yapmadığınız şeyler yapıp, daha önce hiç gitmediğiniz yerlere gitmek çok güzel vakit geçirip hiçbir şeyi kafaya takmamanızı sağlayacaktır.

Ders almak da önemli

İlişkinizin üstünden bir geçin. Sizin hatalarınızı neydi, onun yanlışları neydi? Bunları düşünün, değerlendirin ve bundan sonraki ilişkilerinizde daha dikkatli olmayı kafanıza koyun. Zaten bir sonraki ilişkinizde çok daha seçici olacak ve daha farklı tecrübeler yaşayacaksınız. Bunun rahatlığını hissedin ve bir şekilde ders almanın iyi yanını yaşayın. Umudunuzu asla kaybetmeyin!

Çok soru soranlara kulak asmayın

Bu durumla ilgili bir sürü yorum yapacak insan olacaktır etrafınızda. Veya "Zaten o şöyleydi, böyleydi" diye konuşan arkadaşlarınız veya olayın detayını dinlemek isteyecek yakınlarınız... Hiç konuşmamanız da sağlıklı değildir tabi ki, ama sürekli aynı konuların açılması ve defalarda tekrar edilmesi sizin bu olayı atlatmanızı daha da zorlaştıracaktır. Bu nedenle çok soru sorup öğrenmek isteyenlere "Boşver, keyfimize bakalım" demeyi alışkanlık haline getirin.

__________________
Sanalı Bıraktım
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 07 Mart 2021, 11:48   #2
Çevrimdışı
~ Sohbetyaz.Net ~
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: ALdatıLan İnsan Ne YapmaLı..?




Bence Aldatilan Biri O kişiye Şunu DemeLi Beni Gec Onu Bunu Gec Kendi İnsanLigihina Bunu NasıL yaptın Dese karsı tarafda biraz insanlık kaldıysa kendi kafasıan sıkar beni yormaz..

 
Alıntı ile Cevapla

Alt 08 Mart 2021, 06:09   #3
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: ALdatıLan İnsan Ne YapmaLı..?




Bence, hic birsey yapmaya gerek yok...
aldatan aldanir.
Zaman ile gorurusun, insana yanlis yapan, yanlis gorur.
Kendisini de aldatan olur kiymetini anlat bir gun
Birak Allaha.. ilahi adalet yerini bulur

__________________
Ey Türk Bayrağım,Vatanımın sembolu,Namusum !
Korkma yılma senin yanında bizler varız Vatanımızın sembolü. Bayragim. Bizler Osmanli Torunlariyiz. Senin yanındayiz asla yılma korkma.
Sen daima dalgalanacaksın




Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

Alt 21 Ocak 2022, 19:06   #4
Çevrimdışı
~ Lafazan.Net ~
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: ALdatıLan İnsan Ne YapmaLı..?




Emeğine sağLık paylaşım için tşkLer...

__________________
Edeptir AŞK Sevdirenin Hürmetine...

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
aldatılan insan ne yapmalı..?


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Aldatılan Eş Ne Yapmalı? MarveL Aile Evlilik ve Çocuklar 0 21 Mayıs 2019 14:25
Aldatılan kadın ne yapmalı? Funda Aşk ve İlişkiler 0 08 Mayıs 2018 14:18
İnsan vesveselere karşı ne yapmalı Kaf_Dağı İslamiyet 0 10 Mart 2016 09:30
Bir erkeğin gözünden: Aldatılan kişi ne yapmalı Burce Aşk Doktoru 3 04 Mayıs 2014 16:22
Aldatılan kadınlar ne yapmalı Feronia Ah Kadınlar 0 01 Ekim 2010 16:57