IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Aşk Doktoru (https://www.ircforumlari.net/ask-doktoru/)
-   -   Şizofrenin Aşkı (https://www.ircforumlari.net/ask-doktoru/939190-sizofrenin-aski.html)

Tanem 10 Ekim 2021 12:19

Şizofrenin Aşkı
 
Bu olayı bir gazetede okumuştum.Aklıma geldiği zaman tüylerim ürperir.İçene kapanık bir delikanlı vardır. Her gün işten çıkınca parka arkadaşlarının yanına uğrar. Birgün gittiği parkta çok güzel bir kız görür,ve yanında gidip oturmaya karar verir.Cesaretini toplayıp dediğini yapar.Kıza merhaba oturabilir miyim der.Kız gülen bir yüzle tabii der.Ve orada konu ilerler delikanlı kızın yanından ayrılırken telefon numarasını ve bir daha buraya gelip gelmeyeceğini sorar. Kız ben hep buradayım, ayrılırlar. Delikanlı iş çıkışlarında artık hep kızla buluşur arkadaşları da artık sitem etmeye başlar. Birgün eve arkadaşları ile gider.Annesi kapıyı açar.Anne arkadaşlarım geldi yemek yiyip dışarı çıkıcağız der.Annesi ağlayarak odayı terk eder. Delikanlı bu olay karşısında şaşırır.Arkadaşları ile yemek yer sohbet eder ama aklı hep annesindedir. Neden böyle yaptığına anlam veremez.Aradan uzun zaman geçer.Parktaki kız arkadaşı ile artık evlenmeye karar verirler.Bu olayı annesine anlatmak için koşa koşa eve gider.Kapıyı açıp içeri girdiğinde annesinin ağlama sesini duyar.Sizin oğlunuz şizofren diye bir ses duyar ve sessizce mutfağa girip dinlemeye devam eder.Annesi doktor bey bir çaresi yok mu diyerek doktoru uğurlarken çocuğunu yerde ağlarken görür.O sırada çocuğun aklından evleneceği kız geçer ya oda hayalse der.
Annesin sesiyle irkilir delikanlı.Sen der, delikanlı evet anne bütün konuşmalarınızı duydum diyerek kendini dışarı atar.Aklında hep evleneceği kız vardır. Allah'ım ne olursun o hayal olmasın der ne olursun olmasın...Sakinleşince eve gider ve annesi çocuğa her şeyi anlatır.Eve getirip gülüp konuştuğu yemek yediği arkadaşlarının bir hayal olduğunu söyler.Delikanlı şaşkın bir halde oda hayal evet biliyorum der. Aradan iki gün geçtikten sonra kız arkadaşını arayıp evine yemeğe davet eder.Kız bu nazik olay karşısında teklifi kabul eder.Delikanlı annesine her şeyi anlatır.Bana doğru söyleyeceğine dair annesine yemin ettirir.Oda hayal mi değil mi diye sadece annesine güvenmektedir.Akşam olup çatar.Kızı iş yerinden alıp eve götürür.Ama hep dua eder ALLAH'IM inşallah hayal değildir diye.Evin kapısını heyecanlı bir şekilde çalar.Kız çocuğun bu hareketlerine anlam veremez. Vee annesi kapıyı açar yüzünde bir gülümse merhaba KIZIM der.Delikanlı bu olay karşısında şok içindedir.SADECE EVET EVET HAYAL DEĞİLSİN DİYE BAĞIRIR... Delikanlının bugün hayal olmayan 2 tane çoc

“DipNot: Okuduğumda etkilendiğim bir konuydu sizlerlede paylaşmak istedim.”

Alıntıdır

NurSima 21 Ocak 2022 19:05

Cevap: Şizofrenin Aşkı
 
Emeğine sağLık paylaşım için tşkLer...

eSCoBaR 22 Ocak 2022 21:45

Cevap: Şizofrenin Aşkı
 
Emeğine Sağlık @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Gülümse 31 Ocak 2022 15:04

Cevap: Şizofrenin Aşkı
 
Neyse hikaye hüzünlü başladı ama şükür ki mutlu bitti emeğine sağlık @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] inşAllah hastalığı da ilaçlarla kontrol altına alınmıştır çocuğun :hahah:


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 02:17.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net