IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 07 Mart 2014, 18:48   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Erkekler hangi romantik davranışlardan nefret ederler




Erkeklerin nefret ettiği romantik davranışlar nelerdir konuyla ilgili öğrenmeniz gereken kısa bilgile rve ipuçları ile birlikte olduğunuz erkeğin hoşlanmadığı romantik davranışlar hakkında bilgi dinebilirsiniz bu sayede sevgilinizin yada erkek arkadaşınızın hoşlanmadığı bir hareketi yapmamış ve onada bunu yaptırmamış olursunuz;

İşte erkeklerin hoşlanmadıkları romantik davranışlardan bazıları

Romantizm, dozu iyi ayarlandığında hem kadınlar hem de erkekler için güzel bir şeydir. Evet, kabul ediyoruz, biz kadınlar bazen romantizme erkeklerden daha çok önem verebiliyoruz. Dolayısıyla 'aşık kadın' davranışlarımızda biraz ileri gidebiliyoruz.

Zaman zaman romantik, sevgi dolu mesajlar göndermek sevgilinize kendini iyi hissettirebilir. Ancak dozunu iyi ayarlamak lazım. Zira erkekler, sürekli duygu dolu e-posta ve mesajlar almaktan hoşlanmazlar genelde. Onu canımlı, cicimli mesajlarınızla boğmamaya dikkat edin.Sevgilinize romantik hediyeler vermeyi seviyor olabilirsiniz. Zaman zaman ona içinde ikinizin olduğu fotoğraflardan oluşan çerçeveler, albümler ya da bol miktarda kalpli, ayıcıklı kutular, aksesuarlar veriyorsunuzdur. Bunlar size kendinizi iyi hissettiriyor olabilir ama sevgilinize son derece itici gelebilir.

Erkekler genelde daha maskülen hediyelerden hoşlanır.Herkesin içinde sevgilinize sevimli hayvan isimleriyle hitap etmeniz, onun rencide olmasına yol açacağından kaçınmanız gereken davranışlardan. İyisi mi bu hitapları başbaşa olduğunuz zamanlara saklayın.

Ayrı olduğunuzda ya da ayrı olmadığınız halde sevginizi göstermek için sürekli "Özledim seni" demek, erkekler için birkaç denemeden sonra sıkıcıdır. Aynı şekilde karşılık vermek zorunda olduklarını düşünmek onlara boğulmuş hissi verir. Erkekler, karşılarında, sürekli ilgi bekleyen bir sevgili görmektense daha güçlü bir kadın görmeyi tercih ederler.

Kadınlar, bambaşka bir ruh hali içindeyken bile kolayca romantik mod'a girebilirler genelde. Oysa bu durum erkekler için biraz daha zordur. Hiç aklında olmadığında onu romantizme davet etmek oldukça zorlayıcıdır. Mesela birlikte televizyon izlerken, birden televizyonu kapatıp romantik bir şarkı açmayı, sonra dans etmeyi teklif etmek sizin çok içinizden gelse de bir erkek için sıkıcıdır. Erkeklerin olaylara önceden hazırlanması gerekir. Bizim kadar pratik olamayabilirler ne yazık ki

İş yerinde masanıza sevgilinizden çiçek gelmesi ya da dışarıda her buluşmanızda sevgilinizin elinde çiçekle sizi karşılaması veya eve gelirken elinde bir demet çiçek bulundurması sizi mutlu edecektir. Tüm bunlar sevgilinizin içinden gelerek sergilediği davranışlarsa sorun yok. Ama bu tarz bir tutumu benimsememiş bir erkekten zorla çiçek istemek, çiçek beklentisi içinde olduğunuzu her fırsatta ima etmek itici olur. Romantik olmayan bir adamdan zorla romantik bir şövalye yaratamazsınız! Siz zorladıkça o uzaklaşacaklarını unutmamalısınız.
Alıntı

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
davranışlardan, ederler, erkekler, hangi, nefret, romantik


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Erkeklerin Nefret Ettiği Romantik Davranışlar Letisya Aşk ve İlişkiler 2 29 Kasım 2013 15:00
Erkekler, bu cümleleri duymaktan nefret ediyor! Sue Aşk ve İlişkiler 3 25 Ağustos 2012 12:02
Romantik SözLer,Romantik MesajLar (Romantik Söz,Romantik Mesaj) PauL Aşk ve Sevgi Köşesi 0 15 Kasım 2011 13:02
Her ne kadar erkekler bu halimizden nefret etse de erkeği erkek yapan kadındır. Ay Ah Erkekler 0 15 Kasım 2011 10:19
Erkekler neden terk ederler Süslü Ah Erkekler 0 28 Şubat 2009 01:52