IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Aşk ve İlişkiler (https://www.ircforumlari.net/ask-ve-iliskiler/)
-   -   Arkadaşı mısın yoksa potansiyel sevgilisi mi? (https://www.ircforumlari.net/ask-ve-iliskiler/634175-arkadasi-misin-yoksa-potansiyel-sevgilisi-mi.html)

Lcia 27 Ekim 2014 17:38

Arkadaşı mısın yoksa potansiyel sevgilisi mi?
 
1- Seninle hep son anda program yapıyorsa, birkaç saat önce arayıp daha önceden gitmeyi kafasına koyduğu yere davet ediyorsa sadece arkadaşısın. Daha hafta başında arayıp, “Bu hafta sonu program yapma da birlikte çıkalım” diyorsa, nereye gitmek istediğini soruyorsa potansiyel sevgili adayısın.

2- Sen onu arayıp “Ne yapıyorsun?” diye sorduğunda, “Bu akşam arkadaşlarla bir yere gideceğiz” deyip yarım ağızla “Sen de gel istersen” diyorsa sadece arkadaşısın. “Arkadaşlarla bir yere gidecektik ama önemi yok, istersen birlikte çıkabiliriz” diye cevap veriyorsa potansiyel sevgili adayısın.

3- Birlikteyken eski sevgililerinden söz ediyorsa, hatta onlardan birine nasıl da büyük bir aşkla tutulduğunu anlatıyorsa sadece arkadaşısın. Konu eski sevgililerden açıldığında geçiştiriyorsa, “Ben eskiler hakkında konuşmayı pek sevmiyorum” diyorsa ve sana da sormuyorsa potansiyel sevgili adayısın.



4- Doğum gününü hatırlamıyorsa, sen doğum günü partine davet etmek için aradığında da “Aaa bugün senin doğum günündü değil mi?” diye isteksizce cevap veriyorsa sadece arkadaşısın. “Günler öncesinden “Doğum gününde ne yapıyorsun?” diye sormaya başlamışsa ve sana sürpriz yapmaktan söz ediyorsa potansiyel sevgili adayısın.

5- İşyerinde aldığı terfiyi, okuldaki başarısını, herhangi bir konudaki sevincini seninle paylaşmıyor, sen bunu başkalarından duyuyorsan sadece arkadaşısın. Hayatındaki en küçük bir değişiklikte bile seni arayıp haber veriyorsa, sevincini üzüntüsünü ilk seninle paylaşıyorsa potansiyel sevgili adayısın.

6- Seni haftada bir iki kez bile aramıyorsa, sadece sen aradığında cevap veriyorsa, sosyal medyada bile seninle nadir yazışıyorsa sadece arkadaşısın. Günde en az bir kez arıyorsa, çeşitli bahanelerle mesaj gönderiyorsa, sosyal medyada senin yazdıklarına tepkisiz kalmıyorsa potansiyel sevgili adayısın.

7- Hasta olduğunu duyduğunda sadece telefon edip “Geçmiş olsun, ilaçlarını alıyorsun değil mi, merak etme birkaç güne kalkarsın” diyorsa sadece arkadaşısın. Hasta olduğunu duyar duymaz kapında bitiyorsa, “Kalk çabuk doktora gidiyoruz” diyorsa, saatlerce başında bekleyip sana moral vermeye çalışıyorsa potansiyel sevgili adayısın.

8- Birkaç günlügüne şehirden uzaklaşacağını başkasından duymuşsan, aradığında “Önemli değil, iş için geldim” diye umursamaz tavır takınıyorsa sadece arkadaşısın. Şehir dışına çıkacağını önceden sana haber vermişse, gelemeyeceğini bildiği halde davet etmişse, aradığında “Keşke sen de burada olsaydın” diyorsa, potansiyel sevgili adayısın.

9- Sevmediğini bildiği şakaları yapmayı sürdürüyorsa, zaman zaman kabalaşıyorsa, yanında küfre varacak derecede rahat konuşuyorsa sadece arkadaşısın. Hoşlanmadığını söylediğin bir şeyi bir daha asla yapmıyorsa, sana hitap ederken her kelimesine dikkat ediyorsa, yanındayken nazik olmaya özen gösteriyorsa potansiyel sevgili adayısın.

10- Konu aşka geldiğinde, “Ben aşk falan istemiyorum. Zaten uzun süreli bir ilişkiye de hazır değilim. Böyle memnunum” diyorsa sadece arkadaşısın. “İnsanın aşka her zaman ihtiyacı vardır. Ama uyum sağlayabileceğim birini bulmak o kadar zor ki... Hiç kimse senin gibi anlayışlı değil” gibi imalı cümleler kuruyorsa potansiyel sevgili adayısın.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 17:12.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net