IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 31 Ekim 2014, 19:38   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Geleceği bırak bugüne bak




En sevdiğim mevsimdir yaz. Sarı sıcak kumlarda yürümek, dalgalarla oynamak, güneşin batışını izlemek, uzun uzun sohbet edilen yemek masaları... Ve elbette aşk... Yazın yeni bir aşka yelken açmak da mümkün, var olan aşkı tazelemek de. Büyük kentin karmaşasından uzaklaşıp küçük bir sahil kasabasında sevgiliyle birlikte geçirilen saatler öyle eşsizdir ki... Sevgilinin gözlerine dalıp onun sonsuzluğunda kaybolup gidersin... Dünyanın en kaygısız kayboluşudur bu. Zaten bu kayboluş için sevmez mi insan birini?

*

Modern çağdaki ilişkilerin en büyük problemi çiftlerin birbirine yeterince zaman ayıramaması. Sürekli başka şeyler öncelikli olarak görülürken, insan hayatında en fazla önem vermesi gereken şeyi, yani ilişkisini ikinci, hatta sonuncu plana atıyor. Bahane de hazır, “Çok işim var...” Zaman ayrılmayan, kendi haline bırakılan her ilişki bitmeye mahkumdur. İşte yaz mevsimi size bu zaman için müthiş bir olanak sunuyor. Ertelemenin de alemi yok. Gelecek yaz değil, bu yaz... Çünkü bu yazı kaçırırsan gelecek yazın olmayabilir. Ama bu yazı tam da istediğiniz gibi geçirirseniz bu size bir yaz daha birlikte olma fırsatı verebilir. Biriktirdiğiniz anılar aranızdaki bağı daha da güçlendirir.

*

“Zaman paşa dedenizden kalma, ye ye bitmez bir miras değildir” diye yazmıştım bir yazımda. Yıllar geçtikçe bunun çok daha doğru olduğunu anlıyorum. Geriye dönüp baktığınızda yeterince zaman ayırmadığınız için bitmiş ilişkiler mezarlığı görmek istemiyorsanız, bugüne sahip çıkmalısınız. Hiçbir an, yeniden yaşanmayacak. Bırakın ertelemeyi artık. Yarının bilinmezliği yerine bugünün gerçekliğine odaklanın. İnanın bana, pişman olmayacaksınız.

*

Tahmin ettiğiniz gibi bu yazıyı küçük bir sahil kasabasında, sevgilimin yanından yazıyorum. Arada bir yazıdan başımı kaldırıp ona bakıyorum ve böyle bir aşka sahip olduğum için şükrediyorum. Birazdan birlikte denize gireceğiz. Sonra dostlarımızla yemekte buluşup kadeh kaldıracağız. Evet içki zararlıdır, kadehler aşk için kalkmıyorsa eğer... Biz de her kadehte aşkın şerefine içeceğiz, içkiden değil aşktan güzelleşeceğiz. Şimdi bana müsaade. Zaman ayırmam gereken bir sevgilim var.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
anı yaşa, bak, bugüne, bugüne bak, bırak, carpe diém, geleceği


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
PS Vita'nın Geleceği! Zen PlayStation 0 12 Temmuz 2014 15:43
Pardus’un Geleceği Ocean GNU, Linux ve UNIX 0 30 Ocak 2012 13:58
Kapitalizmin Geleceği N999 Haber Arşivi 0 13 Ocak 2012 16:47
Kültürümüzün geleceği YapraK Felsefe 1 29 Mart 2009 02:45
Photoshop'un Geleceği ? Ocean Bilim Dünyasından Son Haberler 0 28 Mayıs 2008 17:18