IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 19 Ocak 2015, 18:39   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Karşılıksız aşk 1





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Gerçek aşkı bulduğunuzu düşündünüz fakat aşkınız karşılıksız mı kaldı? Ona yemekler pişirdiniz, bakımınıza normalden daha fazla önem verdiniz, tüm dolabınızı yenilediniz, elinizden gelen her türlü taktiği uyguladınız fakat maalesef hiçbiri onu kendinize bağlamaya yetmedi.
Karsiliksiz aska mı dustunuz?"Zaman her şeyin ilacıdır" Asla!

Yer ayağınızın altından kayıyor, kalbiniz ise paramparça. Hissedilenlerin karşılıksız kalması birçok kişinin kaldırmakta zorlandığı bir darbedir. Bundan sonra hissedilen tek şey içi kaplayan bir boşluk olur. "Elini sallasan ellisi", "sana eş mi yok" gibi sözler de sizi ikna etmek için yeterli olmaz.
Fakat unutmayın. Karşılıksız aşk yaşayan ya da yaşamış olan birçok insan var etrafınızda. Her ne kadar karşılıksız aşkı atlatmanız için sabır ve zaman gerekli olsa da yine de bu duruma olumlu bakmakta yarar var.Çünkü bundan sonra artık sadece mutlu olmak için çabalayacaksınız.
"Ben nerede yanlış yaptım?" Günlerdir kafanızda, evde, sokakta, iş yerinde neden karşılıksız aşk kurbanı olduğunuzu düşünüp duruyorsunuz. Ona karşı yaptığınız her hareketinizi, söylediğiniz her sözü tekrar tekrar tartıp hatanızın nerede olduğunu bulmaya çalışıyorsunuz. Fakat artık yapmanız gereken buna bir son vermek! Olanları kafanızda tekrar tekrar tartmak ne yazık ki size hiçbir şey getirmeyecek.
Yapmanız gereken şey, şu an her ne kadar imkansız gibi görünse de geleceğe umutla ve olumlu bir şekilde bakmak. Yeni hedefler koymak ve zor zamanları atlatabilmenin getirdiği kendine güven, yaşama sevincinizi yeniden kazanmanizi sağlayacak.
Karşılıksız aşk: Hemen Vazgeçmeyin

Yeni bir aşka yelken açma yolunda kimi zaman geri adım atacaksınız. Fakat, bu normal bir süreç. Karşılıksız aşkın üstesinden gelmek sabır ve olumlu düşünmeyi gerektirir.
Öncelikle kendinize zaman tanıyın. Üzüntünüzü de yaşayın, hayal kırıklığınızı da. Kendinizi iyi hissettiğiniz, kafanızı toparladığınız bir zamanda ise karşılıksız aşkınızı düşünün. Fakat bu arada önemli olan kedere gömülmek değil, günün sonunda hala geleceğe umutla bakıyor olabilmektir.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları tatlim sohbet Mobil Chat
Cevapla

Etiketler
1, aşk, karşılıksız


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Karşılıksız.. Hayal IF Ekstra 0 20 Eylül 2010 21:13
karşılıksız çek Candy Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 0 24 Ağustos 2010 03:20
KarşıLıksız.. BuLuTREiS Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 1 31 Ocak 2008 11:59
Karşılıksız Aşk.. AustrieL Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 1 29 Mayıs 2005 03:04