IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 22 Ocak 2015, 19:22   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Aşık Olduğunu Nasıl Anlarım?




Onu gördüğünüzde heyecanlanıyorsunuz ve eliniz ayağınız birden bire karışıyor. Ne yapacağınızı bilemiyorsunuz, hatta zaman zaman gondolda gözünüz kapatılmış sallanır gibi oluyorsunuz, yani başınız dönüyor ama mutlu oluyorsunuz. O halde siz kesinlikle aşıksınız… Aşkınızı tüm dünyaya haykırmanın zamanı çoktan gelmiş de geçiyor olabilir, bu fırsatı bir an önce değerlendirmeniz de gerekiyor olabilir. Bu karar öncesinde de hayli dikkatli olmanız gerekmektedir.
Durun bir dakika, aslında siz aşık değil misiniz? Evet, anlaşıldı siz aşık mısınız, aşık değil misiniz bu konu hakkında karar veremeyecek kadar karamsarlık içerisindesiniz. Bu yüzden de, aşık olup olmadığınız konusunda size yardım etmek istiyoruz… Bir alttaki satır başlıkları sayesinde aşkınız konusunda biraz daha kesinleşmiş fikirlere sahip olabilirsiniz.
Aşık mıyım?

Her konuşmada onun ismini bir şekilde geçiriyorum, örnekleri onun üzerinden veriyorum.
İletişim halinde olduğu her kadını kıskanıyorum. Çok yakın arkadaşım ya da işlerle alakalı dese bile!
Burcunu öğrendim ve çoktan burç uyumumuzu kontrol ettim.
Her koşulda farklı bahaneler üretip onu görmeye gidiyorum ya da onunla bir şekilde plansız(?!) karşılaşabiliyorum.
Onu beklemediğim zamanlarda gördüğümde bayılacak gibi oluyorum ve sanki ayaklarım yerden kesiliyor.
Anlamadığım bir şekilde, sevdiğim ünlü sanatçıya olan ilgim ve alakam azaldı. Tek düşündüğüm ve beğendiğim kişi o oldu bir anda!
Onun dokunduğu ya da sevdiği herhangi bir eşyayı sürekli yanımda taşıyorum ve bir an olsun onu yanımda ayırmak istemiyorum. Böylelikle, onu her an yanımda ve kalbimde hissedebiliyorum.
Geceleri kafamı yastığa koyduğumda bir anda o aklıma geliyor ve gözlerimi kapattığımda onun hayali tüm dünyamı doldurmaya başlıyor.
Bana dokunduğunda ya da bana bir şey söylediğinde kalbim yerinden çıkacakmış gibi hissediyorum ve sanki dünyadan bir anlığına da olsa uzaklaşıyorum.
Görüşmek ya da konuşmak istemese de, her an onu görmek ve onunla konuşmak istiyorum.
Yukarıdaki başlıklardan en az bir kaç tanesi varsa, kesinlikle aşıksınız demektir. Eğer, bu şartlar başkaları için de uyuyorsa, size aşık mı değil mi anlayabilirsiniz. Bana aşık mı acaba? gibi soruların da cevaplarını bu soruları karşınızdaki kişiye düşünerek, kendinize sorabilir ve yanıtlara göre anlayabilirsiniz.


Erkeğin Aşık Olduğunu Nasıl Anlarım?

Yazımızın devamında erkeğin aşık olduğunu nasıl anlarım sorusuna yanıtlar arayacağız ve size bunu nasıl anlayabileceğinize dair ipuçları sunacağız. Gelin bu yazıyı da hep birlikte inceleyelim.

Erkeklerin Aşık Olduğunu Nasıl Anlarım?

Daha önceden yapılmış olan bir bilimsel araştırmanın sonuçlarında, erkekler ilk görüşte bir kadına aşık olacaksa; tam olarak en az 8.2 saniye gözlerini o kadından alamadığını açıkladılar. Bilim insanlarının yapmış olduğu bu bilimsel araştırmaya göre, bir erkeğin gördüğü bir kadına aşık olabilmesi için en az 8,2 saniye boyunca bakışlarını o kadından almaması gerekiyor. Böylece, ilk görüşte aşk bilimsel olarak kanıtlanmış olsa da 8,2 saniyeden az süren bir bakışmada bunun gerçekleşme ihtimalinin olmadığını söylüyorlar.
İlk görüşte bir erkek bir kadından daha fazla ya da daha az da etkilenebilir. Belirtilen 8,2 saniye üzerinde bir dikkat sağlanırsa bu daha fazla bir bağlanmayı tetikleyecektir. Ayrıca, bu bakış süresi 4 saniyeden daha az ise erkek kadından etkilenmemiş diyebiliriz ve sadece hoş bir görünüşe aldanmış olabilirler.
Kadınların Aşık Olduğunu Nasıl Anlarım?

Bunların yanı sıra, kadınlar gördükleri erkekleri ister beğensinler, isterlerse beğenmesinler bakış sürelerini çok fazla değiştirmiyorlar. Bir başka söyleyişle, kadınların dikkatleri ve bakış süreleri gerçek ilgilerini göstermiyor diyebiliriz. Gizli bir kamera ortamında gerçekleştirilen deneyde; 115 farklı öğrenci, aktris ve aktör tanıştırıldı. Bunun sonucunda, tanışan kişilere karşılarındaki bireyleri ne kadar beğendikleri ve çekici buldukları soruldu. Güzel olarak belirttikleri deneklerin gözlerine ortalama 8,2 saniye süreyle bakan erkekler, daha az beğendikleri kişilere ise ortalama olarak 4 ile 5 saniye arasında dikkatlice baktıkları sonucu çıktı.
Sizin şu ana kadar gözlemleriniz ve tecrübeleriniz bu bilgiler ile uyuşuyor mu? Sizin görüşlerinizi de çok merak ediyoruz. Fikirlerinizi ve bu yazıya yapabileceğiniz katkıları alt kısımda yer alan yorumlama kısmıyla bizlere ve diğer okurlara iletebilirsiniz.
Bir önceki yazımız olan Kadınları Tahrik Etmenin Yolları başlıklı makalemizde cinsel uyarı bölgeleri, döl yolu ağzı ve g noktası hakkında bilgiler verilmektedir.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
anlarım, áşık, nasıl, olduğunu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Bir erkek aşık olduğunu nasıl gösterir dersiniz ? diShy Ah Erkekler 3 05 Aralık 2019 17:10
Erkeğin aşık olduğunu nasıl anlarsınız Lcia Ah Kadınlar 1 15 Mart 2015 02:52
Menopoza Girdiğimi Nasıl Anlarım Liaaa Kadın Sağlığı 0 09 Mart 2012 16:02
Beni sevip sevmediğini nasıl anlarım? pyracantha Aile Evlilik ve Çocuklar 0 08 Kasım 2011 19:32
Bebek Erkek mi Kız mı Nasıl Anlarım YapraK Aile Evlilik ve Çocuklar 0 12 Mart 2010 18:57