IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Aşk ve İlişkiler (https://www.ircforumlari.net/ask-ve-iliskiler/)
-   -   İlişkinizdeki Kıvılcımı Canlı Tutmak İçin Öneriler (https://www.ircforumlari.net/ask-ve-iliskiler/796836-iliskinizdeki-kivilcimi-canli-tutmak-icin-oneriler.html)

Sanem 02 Haziran 2018 14:47

İlişkinizdeki Kıvılcımı Canlı Tutmak İçin Öneriler
 
Uzun süredir bir ilişkide ve evlilikte olmak güzeldir evet ama güzel şeyler her zaman kolay olmaz. “Evlilik aşkı öldürür.” benzeri sözler de uzun zamandır biriyle birlikteyseniz ilişkideki kıvılcımın sönükleşebileceğine işaret eder. Bunu engellemek için yapabilecekleriniz tabi ki var. Şimdi onlara bir göz atalım:




Birbirinize saygı duyun

İl ve en önemli maddemiz ister evli olun ister uzun zamandır sevgili olun birbirinizin bireyselliğine saygı duymanız gerektiğidir. Partnerinizi olduğu gibi kabullenip sevmelisiniz. Sizi en başında etkileyen şeyin onun sahip olduğu bu özellikler olduğunu hiç aklınızdan çıkarmamalısınız.



Beraber planlar yapın ve hatıralar oluşturun

Uzun ilişkilerde ve evliliklerde bazı sorunlar ortak etkinlikler yapmamaktan doğar. Partnerinizle birlikte yapabileceğiniz bir işe adım atın ve bu işin sizin için iyi bir anı olmasına özen gösterin. Birlikte yaptığınız etkinlikler sizi her seferinde daha da yakınlaştırmaya yardımcı olur.



Kendinize zaman ayırın

İlişkiniz sizi kendiniz olmaktan uzaklaştırmamalı. Kendi başınıza zaman geçirmeniz ilişkiniz için sorun olmamalı. Herkesin birey olarak da sürdürmek istediği bir hayatı olabilir. Böyle bir hayatınızın olması ilişkinize zarar vermez aksine eğer partnerinizin ilgilerine, duygularına saygılıysanız ilişkinizi daha da güçlendirir.



Birlikte “Yapılacaklar Listesi” oluşturun

Partnerinizle ilişkinizin ilerleyen anlarında gerçekleştirmek istediğiniz ortak bir yapılacaklar listesi oluşturun. İkiniz aynı şeylerden hoşlanmıyor olsanız bile bir noktada ortak zevkler bulabilirsiniz. Bu şekilde oluşturduğunuz liste için ikiniz de heyecanlanırsınız.



Aşkınızı öldürmeyin.

Evet klişe ama lütfen göz ardı etmeyin. Birbirinizi sevmeden ilişkinizi yürütmeniz nerdeyse imkansızdır. İlişkinizin başlangıcı çok uzun zaman önce olsa bile hala romantik olmaya, birbirinize sürprizler yapmaya özen gösterin. Partnerinize onu sevdiğinizi, ona değer verdiğinizi sık sık hatırlatın.


alıntı

Feronia 03 Haziran 2018 14:46

Cevap: İlişkinizdeki Kıvılcımı Canlı Tutmak İçin Öneriler
 
Hepsi iyi de dorduncu sacma bence


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 00:01.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net