IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Sanem

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01 Eylül 2018, 16:54   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kızla Nasıl Konuşulur? – 5 Etkili Taktik





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.





Kızla Nasıl Konuşulur? – 5 Etkili Taktik

“Kızla nasıl konuşulur?” konusunda araştırma yaptığınızda karşınıza birçok seçenek, tavsiye, öneri mutlaka çıkıyordur. Samimi mi olmalı, soğuk mu davranmalı yoksa mesafeleri çok kafaya takmadan içinden geldiği gibi davranmak yeterli midir?
Kızlarla muhabbette başarılı, çevresinde onlarca kız olan erkekler bunu çok iyi bilir ve uygular, hatta bu davranış, tutumlar o erkeklerde içselleşmiştir. Kimi zaman birkaç kelime onlarca kelimenin ötesine geçip daha etkili olur. Bunu bilmek ve anlamak için öncelikle üzerine yüzlerce makale yazılabilecek bir konuya hakim olmanız gerekiyor:
Kızla Nasıl Konuşulur?
Sevgili hemcinslerim bu konuyu tamamen öğrendikten sonra emin olun artık hoşlanıp etkilemeye çalıştığınız kızlar değil, konuştuğunuz, aynı ortamda bulunduğunuz bütün kızlar sizden ister istemez etkilenecek.
Çünkü bahsettiğim mevzubahis;
  • Sizin kişiliğiniz!
  • Dışavurumunuz!
  • Varoluşunuz!
Bilmeniz gereken ve yıllardan beri tecrübe ile oluşturmuş olduğum kuralları sizinle paylaşmadan önce şunu itiraf etmeliyim: Ben kızla nasıl konuşulur diye düşünmüyorum, tam tersi kızlar benle nasıl konuşulur diye düşünüyor.
İşte sizin de asıl gelmenizi istediğim nokta bu, bir hayal edin bir düşünün, mutlaka çevrenizdeki kadınlardan bunu duymuş, görmüşsünüzdür: “Şu çocukla konuşmak istiyorum; ama nereden başlayacağımı bilmiyorum… Acaba selam verip nasıl olduğunu sorsam çok basit mi görünürüm, ya da yazdığımı falan mı sanar ufff…”
Emin olun dünyanın en güzel kadını da olsa bunu düşündüğü bir erkek dünya üzerinde mevcut ve sizin de bir erkek olarak bu noktaya gelmeniz imkansız değil. Sadece hayatınızda bu meselelere kafa yormadınız ya da şansınıza çevrenizde bunu size anlatacak birileri olmadı. Belki de yalnız büyüdünüz ve sosyallikle çok içli dışlı olmadınız. Biraz bu konu üzerine çalışıp, kendi muhabbetiniz, sohbetiniz üzerinde değişiklikler yaptığınızda başarıya ulaşacağınızdan emin olun.
Aslında çok basit bir kural var: “BAZI KONULAR SIKICIDIR VE ZAMAN HARCAMAK İSTEMEZSİNİZ, BAZI KONULAR İSE İLGİNİZİ ÇEKER VE BİTMESİN İSTERSİNİZ.”
Bu kural kitaplar için de geçerlidir. Bazı kitapların sonunun gelmesini istemeyiz.
Bazı filmlerin de öyle…
Biri sıkıcı, diğeri ise akıp giden 2 farklı kitap düşünün, ikisinin de ham maddesi aynı, “kağıt ve mürekkep”
Aynı aktörün oynadığı biri sıkıcı biri ise bitmesini istemeyeceğiniz, sizi sizden alan sahnelere sahip iki film düşünün, ikisininde içeriğindeki oyuncular aynı olmasına rağmen aradaki tek fark “konu ve içerik.”
Hatta daha basit şekilde şöyle ifade edeyim:
Aynı malzemeleri kullanarak çok harika bir yemek ya da berbat bir yemek de yapılabilir.
Bunu kızlarla konuşma konusuna uyarladığınızda kilit noktayı fark ediyorsunuz değil mi?
Kendinizde bir eksiklik olduğunu düşünmeyin, hatta fazlalıklarınız dahi olabilir. Ama siz elinizdeki malzemeyi kullanmayı bilmiyorsanız maalesef ki başarılı olmanız mümkün değil.
Peki iyi haber nedir?
Pek çok başarılı ve kızla konuşma konusunda kendisini geliştirmiş erkekle aranızda hiçbir fark yok. Bu nedenle bu konuda zirveye çıkmanıza siz istemediğiniz sürece hiçbir şey engel olamaz.
Yeter ki beni dinleyin ve kendinize bu konuda gelişim şansı verin.



Şimdi sizlerle önemli noktaları paylaşıyorum:



1. Sakın direkt olmayın!
Erkekler netliği severler ve konuşmayı kısa kesmeye programlanmışlardır. Özellikle yeni tanıştığınız kadınlarla konuşurken kendinizi çok kısa bir şekilde özetlersiniz ve hiçbir çekiciliğiniz kalmaz. Bunun yerine kendiniz hakkında bahsedeceğiniz konuların her birini uzun uzadıya anlatmayı deneyin.
Bunu hemen şimdi yapmaya başlayın. Ve anlattığınız her özelliğiniz hakkında ilgi çekici noktaları anlatmaktan kaçınmayın, bu sayede kız diğer özelliklerinizi de merak edecek daha fazla soru soracaktır.



2. Güncel konuları mutlaka takip edin!
Bilimsel, astrolojik, ayrıca insan psikolojisi, yoga, meditasyon ve fal gibi konularda bilgili olun, bunlar kadınların hep merak ettikleri konulardır. Hiçbir şey bilmiyorsanız hangi elementteki burçların hangileriyle uyumlu olduğunu öğrenin, bana sormayın google bir tık ötenizde…
Kısacası konuşacak ilgi çekici şeyleriniz yoksa bunları anlatmanız söz konusu dahi olamaz. Ben bugün sabahtan akşama kadar yukarıda bahsettiğim konularda konuşabilirim, belki de günlerce…
Yeni başlayan arkadaşlar için bunlar kesinlikle önemli tavsiyelerdir. Ama daha ileride konuştuğunuz konuların önemi kalmayacak, hatta bakışlarınız ve beden diliniz çok daha önemli bir hal alacak, tabi ki hepsinin bir sırası var önceliğinizi muhabbetinizi geliştirmeye ve ilgi çekici konuları öğrenmeye verin!



3. Negatif kelimelerden uzak durun, kaçın, uzaklaşın!
Ağzınızdan olumsuzluk eki olan hiçbir kelime çıkmasın. Çünkü insanlar hep olumlu düşünmeye ve konuşmaya programlıdır.
Hayatları kapkaranlık, çözümsüzlükler ve bilinmezlikler ile dolu olsa da o durumlarını ne düşünmek ne de konuşmak isterler, hatta ve hatta kız olumsuz bir şey anlatmaya başlarsa sözünü kesin ve geçenlerde yaşadığınız komik bir olay veya komik bir anınızdan söz edin, hiçbir şey bilmiyorsanız fıkra anlatın.
Muhabbetin sonunda sizin konuşmalarınızın ona iyi geldiğinden ve onu rahatlattığınızdan bahsedecektir. Bu yeni başlayan için çok büyük bir artı ve oldukça önemli bir ayrıntıdır.


4. İlginizi belli etmeyin!
Evet kesinlikle çoğu erkeğin yaptığı en büyük hata budur. Bir kıza karşı ilginizi belli etmeden konuşmalısınız. Bu hem sizi devamı izlenmeye değer bir film yapar hem de karşınızdakinin bir kenara hapsolmuş ve sadece ilgi-ilişki muhabbeti yapan biriyle karşı karşıya olmadığını kavramasını sağlar.
En kötü filmler sonu başta belli olanlardır. Sonunu izlemek bile istemezsiniz. İşte o nedenle her zaman kızın aklında bu açıdan soru işareti bırakmalısınız. Bir kıza aleni olarak yazmamalısınız. Bu sizin değerinizi düşürür.
Kazanan ve kızlarla konuşma konusunda başarılı olan erkeklerin en önemli özelliği budur. Onlar asla kadınlara yazmazlar, bunu aklınızdan çıkartmayın ve muhabbetinizi bunu hesaba katarak yapın.


5. Muhabbetinizi zirvede bırakın!
Kızlarla konuşurken kendinizi tüketmeniz bütün ilgi çekici konuları bir anda konuşup bitirmeniz ya da kendinizi tamamen deşifre edip merak edilecek bir şeyi kalmayan bir adam olmanız işinize asla yaramaz.
Bunun yerine anlattığınız ilgi çekici konuların devamını şu anda zamanınız olmadığından bitirmeniz gerektiğini ya sözlü olarak söyleyin ya da muhabbetin zirve noktasında odağınızı kızdan çekip başka noktalara verin.
Bu sayede kızın hem ilgisi çoğalacak, hem anlatacağınız konular hem de sizin kişiliğiniz hakkında merak ettikleri devam edecektir.
Bu makalede sizlerle kızla nasıl konuşulur konusunda paylaşımlarda bulundum. Elbette ki bu konuların içeriği kendinizi geliştirmeniz ile doğru orantılı olarak artacaktır; fakat üzerinde durduğum noktaları gözden geçirip yalnışlarınızı sorgulayın. Gün geçtikçe ve farkındalığınız arttıkça bu konuda başarınızın da arttığını göreceksiniz.




alıntı

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 01 Eylül 2018, 17:40   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Kızla Nasıl Konuşulur? – 5 Etkili Taktik





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Taktiklere ek, tatlı dil.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

__________________
Kimsenin fark edemeyeceği detayları görmeyi çok severim. ❣
 
Alıntı ile Cevapla

Alt 01 Eylül 2018, 20:00   #3
Çevrimdışı
Run
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Kızla Nasıl Konuşulur? – 5 Etkili Taktik




Ben konuşmayı bilmiyorum demek ki
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
alt metinlerinde okuduğum şeyler beceriksiz olduğuma işaret. Artık @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] dan tüyo alacağım bu konular hakkında.

__________________
Hiçbir şey istediğim yok senden felek!
Ama yine de ucuz olsun ekmek
Ve pahalı olsun insan hayatı...
‘R.Hamzatov’
 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
aşk, erkekler, ilişki, konuşmak, kızlar


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Ingilizce nasıl öğrenilir ve en etkili yöntemler nelerdir? Hesna Serbest Kürsü 1 18 Ağustos 2018 15:34
Utangaç Kızlarla Nasıl Konuşulur? Elysian Aşk ve İlişkiler 0 22 Şubat 2014 13:39
Hızlı ve etkili makyaj nasıl yapılır ? Zen Makyajın Püf Noktaları 0 22 Şubat 2013 15:34
Patronla nasıl konuşulur? Zen Kişisel Gelişim 0 18 Kasım 2012 16:58
''Cep''ten Bedava Nasıl Konuşulur ? Alovepoem Bilim Dünyasından Son Haberler 0 11 Ocak 2008 22:40