IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 14 Kasım 2018, 19:49   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Her gün mutlu olmak için tavsiyeler




Mutlu olmak, şükretmek, hayattan keyif almak… Bunları yaşamak ister misiniz? Öyleyse, mutlu olmak için tavsiyeler tam size göre! Özel haberimizi okuyun, mutlu olmak için tavsiyeleri uygulayın ve hayatınızı güzelleştirin!





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Başlarken belirtelim: Esasında mutluluk bir seçimdir. Şikayet etmeyi, yakınmayı, üzülmeyi seçebildiğiniz gibi mutlu, huzurlu ve neşeli olmayı seçebilirsiniz. Evet, kesinlikle buna hakkınız var!

Yürüyerek mutluluk üretin!

Doğa, insana huzur ve mutluluk verir. Ağaçlar arasında yürüyün; isterseniz çimler üzerine uzanın ve gökyüzünü seyredin. İşten, evden vakit bulun ve mutlaka spor için kendinize zaman ayırın. 24 saat içinde yarım saat çok büyük bir zaman dilimi değildir, ancak sizin mutlu olmanıza yardımcı olur. Çünkü egzersiz yapmak beyindeki mutluluk hormonunu harekete geçirir.

Çevrenizi mutlulukla donatın!

Yanında rahat hissettiğiniz aile yakınlarınızı, arkadaşlarınızı ve sevdiklerinizi belirleyin. Size önyargıyla bakmayacak, söylediklerinizi anlayacak kişilerle görüşün. Paylaşımlarınızı artırın. huzur, kalabalıklar içinde en çok aradığımız duygudur. Eğer, çevrenizde böyle insanlar yoksa, sosyal medyadan size iyi gelecek insanları takibe alabilir, Youtube videolarını izleyebilirsiniz.

Mutluluk paylaştıkça çoğalır!

Her şeyin çok hızlı tüketildiği bir dünyada yaşıyoruz. Kişilerin sahip olduklarının asla yetmediği bir düzen hüküm sürüyor. Oysa paylaşmak insanın ruhuna iyi gelir. Sizde fazla olanları dağıtın, eşyalarınızı verin. Karşınızdakinin mutlu olduğunu görmenin hazzı hiçbir şeye değişilmez. Üstelik, eviniz hafifler ve bu ruhunuza yansır.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Dürüstlük ve mutluluk kardeştir!

İnsan kendi varlığına karşı ne kadar dürüst olursa karşısındaki kişilerden de aynı derecede dürüstlük görür. Kendinize karşı dürüst olup olmadığınızı ölçmek için aynanın karşısına geçin. Korktuğunuz ve kabullenmekte zorlandığınız konularda kendinize sorular sorun. Yanıtladıktan sonra “emin misin?” diye tekrarlayın. Kabul ettiğiniz gerçekleriniz sizi daha kendine güvenen bir bireye dönüştürecek, böylelikle çevrenizin de size olan saygısını arttıracaktır.

Allah’a ve akışa güvenip mutlu olun!

Hayat belirli bir akış içerisinde ilerler. Biz ne yaparsak yapalım bizden daha üstün olan bir güç vardır. Elimizden gelenin en iyisini ve doğrusunu yapıp geri kalanları Allah’a bırakmalıyız. Bu da akışa güvenmekle olur. Hayatı sürekli değiştirmeye çalıştığınızda çabanız karşılık bulmayabilir. Bu da sizde mutsuzluk yaratır.

Ruhunuzun dinlenmeye ihtiyacı var!

Unutmayın ki sadece bedenin değil ruhun da arada sırada dinlenmeye ve vakit ayrılmaya ihtiyacı vardır. Hayatın yoğunluğundan sıyrılıp zaman buldukça kendinizi ve ruhunuzu dinleyebilmek için yalnız kalın. Bazen, sadece beş dakika ruhunuzu dinlendirmek bile mutluluk verir.

Kendinizle aşk yaşayıp mutlu olun!

Aslında, gerçek inandığımız şeydir. Düşünün ki, siz kendinizin sevgilisi oldunuz. Ona nasıl davranırdınız? Başka birine gösterdiğiniz özeni, kendinize de gösterin. Her gün kendi kendinize güzel sözler söylemeyi bir alışkanlık haline getirin. Özellikle “Hayatımda her şey yolunda” cümlesini tekrarlamak yaşam enerjinizi yükseltecek ve sizi motive edecektir.

Mutluluk için kelimeleri doğru seçin!

Sözcüklerin gücü vardır. Bunu asla aklınızdan çıkarmayın. Sarf ettiğiniz her sözcük bir büyüdür. Evren konuştuğunuz cümleleri deyim yerindeyse “saf bir şekilde” algılar ve kabul eder. Bir süre sonra belki de hiç istemedikleriniz gerçekliğiniz haline gelir. Konuştuklarınızın olabildiğince pozitif olmasına dikkat edin.






alıntı

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
mutlu olmak, mutlu olmak için tavsiyeler, mutluluk


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Zengin olmak, mutlu olmak için yeterli midir Sır Serbest Kürsü 17 02 Haziran 2021 20:55
Mutlu olmak için giyinme sanatı. Düş Ah Kadınlar 0 29 Aralık 2014 16:04
Mutlu olmak için Tufan Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 0 08 Ekim 2014 19:49
Evlilikte Mutlu Olmak için 10 Temel Sır Ecrin Aile Evlilik ve Çocuklar 0 07 Mart 2014 23:38
Mutlu olmak için yapılması gerekenler Tilia Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 0 25 Şubat 2010 19:18